2014-05-17 ساعت 23:37
(2014-05-17 ساعت 12:48)nazgol hemati نوشته: سلام
من بچه ام هفته اول مهر ماه به دنیا میاد و مصاحبه ام هم همون موقع هست برای واکسینه کردنش نگرانم چون شنیدم اگه تا زمان واکسن های ۲ ماهگی اش ۲۰ روز هم فاصله باشه براش زودتر می زنن کسی در این مورد اطلاعی داره ؟
سلام.
اول از همه تبریک میگم برای اضافه شدن 1 نفر در آینده ای نزدیک به کانون گرم خانواده و دوم برنده شدن شما در لاتاری.
اصلا نگران نباشید.
شما دقیقا نمیدونید تاریخ مصاحبه شما دقیقا کی هست پس از الان برای خودتون استرس ایجاد نکنید.
اگر کودک شما مهر بدنیا بیاد و همون موقع تاریخ مصاحبه شما باشه بهترین کار اینه که تاریخ مصاحبه خودتونو تغییر بدید برای نوزاد کمتر از یکماه پرواز با هواپیما و مسافرت خارج ریسک بالائی داره.
تاریخ مصاحبه که دقیقا مشخص بشه شما 2 ماه فرصت دارید که براحتی میتونید با سفارت مکاتبه کنید و تاریخ مصاحبه را یک یا دو ماه جابجا کنید.
اگر نوزاد بیشتر از سی روز باشه وقتی تشریف ببرید فقط 1 واکسن هپاتیت بهش میزنند.چون اونجا برای نوزاد 3 دوره واکسن هپاتیت به فاصله 1 ماه از هم در نظر میگیرند
بعد تو برگ سفیدی که از مدیکال تحویل میگیرید.تاریخ بعدی که باید واکسن هپاتیت به نوزاد بزنید رو قید کردند که حتما باید در کارت واکسن بین المللی ثبت کنید
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
خدا رو دوست دارم.