کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-05-19 ساعت 00:22)gema نوشته:  [quote='maryferfere' pid='498052' dateline='1400439369']
سلام دوستای عزیر به من کمک کنیییییییییییییید خواهش میکنم
من حدوداً دو هفته پیش کانفرمیشن نامبرم رو وارد سایت کردم و دیدم برنده شدم اما نگو کانفرمیشن نامبری که وارد کردم مال ثبت نام 2014 بوده نه ثبت نام 2015 و من فکر میکردم که مال 2015 و منتظر بودم که سایت فرم های dv-260 رو بگذاره و امروز طی یه اتفاق اینو فهمیدم حالا من هنوز فرم ها رو به kcc نفرستادم ازتوون خواهش میکنم راهنماییم کنید چیکار باید بکنم؟ لطفاً
دوست من اولین کاری که باید بکنید اینه که آرامش خودتون رو حفظ کنید. افراد دیگه ای هم بودند که مثل شما دیر متوجه قبولیشون شدن. کیس نامبرتون چنده؟
شما برید تاپیک تکمیل فرم, فرم های اولیه رو دانلود کنید و پر کنید و به KCCبفرستید. (تاییدیه ی ایمیل باید دریافت کنید)تا الان تا کیس8900کارنت شده. حتی اگه کیس شما از این هم پایین تر باشه, دوباره برای شما وقت مصاحبه تعیین میشه. فقط بدون استرس ولی هرچه زودتر فرم های اولیه رو بفرستید. نگران نباشید هنوز وقت هست.

من کیس نامبرم حدوداً 7000 یعنی چی میشه ؟ کارنت شدم ولی نرفتم حذف میشم؟ حالم خیلی بده
شماره کیس: **70
تعداد نفرات: 2 نفر
مصاحبه: 2 سپتامبر
وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: gema

پیام‌های این موضوع
هماهنكي - توسط avayebahar - 2014-04-12 ساعت 16:03
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - توسط maryferfere - 2014-05-19 ساعت 00:37

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان