2014-05-19 ساعت 17:54
(2014-05-18 ساعت 01:54)iris نوشته:احتمالا شما ابوظبی مدیکالتون رو انجام دادین. چون ابوظبی شلوغتره(2014-05-17 ساعت 20:32)sami8000 نوشته:(2014-05-17 ساعت 16:53)ahmad amin saadat نوشته:سلام دوست عزیز(2014-05-16 ساعت 18:28)iris نوشته: ان ام سی را حتما وقت بگیرید ، اگر وقت نگیرید کارتون حل میشه نهایتا ولی معطلی زیاد دارید من وقت نداشتم و اول کسانی که وقت گرفته بودند طبق هر ساعتی که بهشون وقت داده بودند میومدند و انجام می دادند (ان ام سی ابوظبی)
الان هم هتل اسکای لاین دبی هستم هتل خوبی نیست، هندیه و یه بوی عجیبی توش میاد رو اعصاب منه و خیلی هم تر و تمیز نیست
و حتما یکی دو روز ابوظبی را ببینید و بگردید خیلی شهر لوکس و تمیزیه ، مسجد شیخ زاید هم ببینید ارزشش دیدن داره قشنگه لوسترش طلاست ، جزو 16 بنای اول دنیاست که ارزش دیدن داره
سلام دوست عزیز
من میخوام تو دبی برم آزمایشات و انجام بدم. باید وقت بگیرم ؟
اگه آره چطوری باید اینکارو بکنم ؟
من دوشنبه 29 اردیبهشت پروازمه.
ممنون
نه دوبی نیازی به وقت گرفتن نیست من 7 می مصاحبه داشتم 5 می صبح رفتم و 6 می عصر جواب آزمایشاتو گرفتم . اصلا نگران نباشید ، کل این مراحل آسونتر از اون چیزیه که فکر می کنین . به امید موفقیت برا همه بچه های لاتاری.
من خودمم بدون وقت رفتم جواب هم یک روزه گرفتم ولی 4 ساعت در ان ام سی معطل شدم وقتی پرسیدم چرا گفتند اول کسانی که وقت از دکتر داشتند را دکتر می بینه ،
ادرس ایمیل دکترهای معتمد دبی در مهاجرسرا هست ایمیل بزنید بگید روزی که در نظر دارید برید مدیکال براتون وقت بذارند بگید برا usa visa میخواهید مدیکال انجام بدید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد