2014-05-19 ساعت 22:14
(2014-05-19 ساعت 11:28)satanicboy1 نوشته:(2014-05-18 ساعت 21:20)mohsenmb نوشته:(2014-05-18 ساعت 20:35)satanicboy1 نوشته: این وسط سوالی که پیش میاد کسانی که کاردانی یا لیسانس دارن هم باید دیپلم همراه با پیش دانشگاهی ارایه بدن ؟
من هنرستان بودم و پیش نخوندم ولی مدرک کاردانیم اومده لیسانس هم تموم شده پارسال اما اصل مدرک حاضر نیست
یه راهنمایی میفرمایید در فرم چی بزنم ؟
دوست گرامی از من دیپلم وپیش دانشگاهی خواستند که من پیش رو نداشتم و معادل دادم. و شما هم همون کاردانی که نقد هست رو بزنید که associate هست. اگه کاردانیتون هم فنی حرفه ای هست میتونید با مراجعه به دانشگاه فنی حرفه ای واقع در خیابان برزیل شرقی مدرک معادل بگیریدو اگرهم تا موقع مصاحبه اصل لیسانستون اوکی شد هردو رو میتونید ببرید یا به همون کاردانی بسنده کنید.
نه کاردانیم دانشگاه آزاده ؛ یعنی اگه مدارک دانشگاهی ارایه بدیم دیگه کاری ندارن که پیش گذروندیم یا نه ؟
در این خصوص مدیران بهتر میتونن راهنمایی کنند. ولی فکر کنم به احتمال زیاد پیش رو بخواد و شما یه جورایی باید ثابت کنید که دروس پیش دانشگاهی رو پاس کردین که اون هم با ترجمه ریز نمرات کاردانی و هنرستانتون احتمالاً برطرف شه.پیشنهاد میکنم به معاونت متوسطه واقع در خیابان ایرانشهر پادین تر از طالقانی طبقه 4 آقای امیری مراجعه کنید ایشون حتماً راهنماییتون میکنند. راه دوم هم که راهنمایی مدیران هست
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان