بچه ها زنگ به سناتور برای پیگیری اگه هیچ سودی نداشته باشه (که میدونم داره) ضرری هم نداره و در ضمن من پرسیدم که petitioner این حق رو داره که مطلع باشه در صورتیکه پروسه بیش از 6 ماه طول کشیده، می تونه بپرسه که پرونده اون در مرحله background check fbi check هست و یا در مرحله بررسی رابطه. چون این دو تا با هم فرق داره.
من این کار رو کردم و ضرری نداشته و حداقل شاید مطلع بشیم.
[/quote]
من منظورتون رو متوجه نشدم !!!یعنی چی در مرحله اف بی آی چک یا بررسی رابطه؟!!
من فکر میکنم بررسی رابطه در ان وی سی و سفارت انجام شده و به همین دلیله که افیسر مدارک بیشتر برای تایید رابطه میخواد و بعد ازون اگه اپروو شد وارد مرحله اف بی آی چک میشه دیگه !!بررسی رابطه این وسط چیه دوباره ؟
[/quote]
حالا من سناتور ...
به شما میگم بخاطر بررسی رابطه .
میشه بدونم شما حالا میخواهید چه اکشنی برا مرحله بعد بگیرین ؟
بازم باید تشریف داشته باشیم تا جواب کلیرنس بیاد بعد اجازه صحبت کردن داریم.
بعدشم که دیگه کی میخواد بشینه بحث بی نتیجه کنه ؟میریم میگیریم و میریم دیگه
این مرحله یعنی کلیرنس مثل قفس قناری میمونه . یک روز یکی میاد شانسی در قفس شما رو باز میکنه میری .حالا این چه روزی هست به تلاش قناری ربطی نداره . بعضیا میخوان این زمان رو خودشونو بکوبن به در و دیوار قفس بعضیا هم شاید سلیقشون و روحیه شون ساکت و آروم نشستن باشه . بالاخره
مهم این هست که ما نمیدونیم اونیکه میاد در و باز کنه کی هست و کی میاد ؟
من که سناتور هستم
نمیدونم چه بمونه به شماها
[/quote
قشنگ توصیف کردی
میگم انشات خوبه ها 
[/quote]
من فکر می کردم این سایت وسیله تبادل اطلاعاته و اطلاعاتی که از وکیل پرسیدم رو فکر کردم بد نیست در اختیارتون بذارم. مطمئنا طبق قوانین سایت می دونم که تا اطلاعی رو از یک منبع موثق نپرسم نذارم اینجا. ولی می بینم که اینطور نیست و بیشتر اینجا ماشاله همه سناتور و علامه هستند.
حق با شماست من حرفم رو پس می گیرم.
[/quote]
p.t جان شما عزیز ما هستی .درستم فکر کردی اینجا ما آنچه که میشنویم و بهش میرسیم رو با هم در میون میزاریم.
ما هم تجربمون رو گفتیم البته کمی با لبخند و دوستانه بخون . جسارتی نباشه .
یک قضیه ای که هست این هست که قبل از اینترویو و بعد کلیرنس یک وکیل میتونه خیلی راهنمایی های خوبی داشته باشه و کمک کننده باشه .ولی به شخصه من هیچ اعتقادی به نظریات و اطلاعات هیچ وکیل یا سناتوری توی زمان کلیرنس ندارم .اگه قرار بود کسی این عزیزان کلیرنس رو بشناسه و تاثیر گذار باشه که دیگه اسمشون این نمیشد .
حالا بعضی وکلای عزیز با توجه به این که میدونن کسانی که تقریبا 8و 9 ماه رو پاس کردن و احتمالا به همین زودیا ست که اسمشون در بیاد میان میگن نه اصلا منطقی نیست با دفتر من تماس بگیرین و ما شکایت میکنیم ال میکنیم بل میکنیم . هیچکاری هم نمیکنن جز 2 تا ایمیلی که خود شما یا من هم میفرستیم. بعد 1و 2 ماه که اسمتون خود بخود در آمد چارجتون میکنن که ما بودیم که این کارو کردیم .
به هر حال امیدوارم همه دوستای جدید مثل شما عزیزا زیر 6 ماه کلیرشین که خیلی حال میده ...
ما هم والا اینجوری نبودیم که
الان اینجوری شدیم .
تا یکی دو ماه پیشم طبیعی بودیم

بازم ازت معذرت میخوام اگه ناراحتتون کردم
من این کار رو کردم و ضرری نداشته و حداقل شاید مطلع بشیم.
[/quote]
من منظورتون رو متوجه نشدم !!!یعنی چی در مرحله اف بی آی چک یا بررسی رابطه؟!!
من فکر میکنم بررسی رابطه در ان وی سی و سفارت انجام شده و به همین دلیله که افیسر مدارک بیشتر برای تایید رابطه میخواد و بعد ازون اگه اپروو شد وارد مرحله اف بی آی چک میشه دیگه !!بررسی رابطه این وسط چیه دوباره ؟
[/quote]
حالا من سناتور ...
به شما میگم بخاطر بررسی رابطه .
میشه بدونم شما حالا میخواهید چه اکشنی برا مرحله بعد بگیرین ؟
بازم باید تشریف داشته باشیم تا جواب کلیرنس بیاد بعد اجازه صحبت کردن داریم.
بعدشم که دیگه کی میخواد بشینه بحث بی نتیجه کنه ؟میریم میگیریم و میریم دیگه

این مرحله یعنی کلیرنس مثل قفس قناری میمونه . یک روز یکی میاد شانسی در قفس شما رو باز میکنه میری .حالا این چه روزی هست به تلاش قناری ربطی نداره . بعضیا میخوان این زمان رو خودشونو بکوبن به در و دیوار قفس بعضیا هم شاید سلیقشون و روحیه شون ساکت و آروم نشستن باشه . بالاخره
مهم این هست که ما نمیدونیم اونیکه میاد در و باز کنه کی هست و کی میاد ؟
من که سناتور هستم

[/quote
قشنگ توصیف کردی

[/quote]
من فکر می کردم این سایت وسیله تبادل اطلاعاته و اطلاعاتی که از وکیل پرسیدم رو فکر کردم بد نیست در اختیارتون بذارم. مطمئنا طبق قوانین سایت می دونم که تا اطلاعی رو از یک منبع موثق نپرسم نذارم اینجا. ولی می بینم که اینطور نیست و بیشتر اینجا ماشاله همه سناتور و علامه هستند.
حق با شماست من حرفم رو پس می گیرم.
[/quote]
p.t جان شما عزیز ما هستی .درستم فکر کردی اینجا ما آنچه که میشنویم و بهش میرسیم رو با هم در میون میزاریم.
ما هم تجربمون رو گفتیم البته کمی با لبخند و دوستانه بخون . جسارتی نباشه .

یک قضیه ای که هست این هست که قبل از اینترویو و بعد کلیرنس یک وکیل میتونه خیلی راهنمایی های خوبی داشته باشه و کمک کننده باشه .ولی به شخصه من هیچ اعتقادی به نظریات و اطلاعات هیچ وکیل یا سناتوری توی زمان کلیرنس ندارم .اگه قرار بود کسی این عزیزان کلیرنس رو بشناسه و تاثیر گذار باشه که دیگه اسمشون این نمیشد .
حالا بعضی وکلای عزیز با توجه به این که میدونن کسانی که تقریبا 8و 9 ماه رو پاس کردن و احتمالا به همین زودیا ست که اسمشون در بیاد میان میگن نه اصلا منطقی نیست با دفتر من تماس بگیرین و ما شکایت میکنیم ال میکنیم بل میکنیم . هیچکاری هم نمیکنن جز 2 تا ایمیلی که خود شما یا من هم میفرستیم. بعد 1و 2 ماه که اسمتون خود بخود در آمد چارجتون میکنن که ما بودیم که این کارو کردیم .
به هر حال امیدوارم همه دوستای جدید مثل شما عزیزا زیر 6 ماه کلیرشین که خیلی حال میده ...

ما هم والا اینجوری نبودیم که

الان اینجوری شدیم .
تا یکی دو ماه پیشم طبیعی بودیم

بازم ازت معذرت میخوام اگه ناراحتتون کردم

مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس