2014-05-22 ساعت 11:10
(2014-05-20 ساعت 04:05)ehsan320 نوشته: سلام دوستان،
اگه كسي مهمان شده باشه و تو ريز نمراتش هم اومده باشه،طبق دستورecfmg بايد چطور ريز نمرات مهمانيمون رو بگيريم؟بايد واسش مجددأ اجازه ترجمه گرفت؟دانشگاه ميزبان اين نمرات رو به ما ميده؟
با تشكر
سلام دوست عزیز
وضعیت ما درست مثل شما بود با توجه به اینکه از این انجمن استفاده های زیادی برای مراحل ثبت نام کرده ام وظیفه خودم میدانم که بعد از گرفتن تایید نهایی از. Ecfmg تجربیات خودم را به طور کامل در اختیار دوستان قرار بدهم
در جواب سوال شما به اختصار پاسخ میدهم
اگر در مدارک شما قید شده است که مهمان دانشگاه دیگری بوده اید اولبن اقدام این است که چک کنید که در لیست دانشگاه های مورد قبول هست یا خیر 'اگر بود مرحله بعدی به دانشگاه مبدا مراجعه میکنید تا نمرات و لیست واحدهای شما در مهمانی به شما فتو یش را بدهند و جداگانه ترجمه که البته وزارت خارجه تاییدش لازم نیست انجام دهید در همان ۳ نسخه که با ۲ نسخه اصلی مدارکتان باید ارسال شود نکته بعدی از مسولی که فرم ۱۸۶ شما را تایید کرده بخواهید نامه ای رسمی به ecfmg با مدارکتان با مهر و امضا در سربرگ دانشگاه تان تایید مهمانی شما را بکند
که البته من پیشنویس این نامه را برایتان بعدا در اینجا میگذارم
تمامی مدارک و نمرات مهمانی را اگر بتوانید از دانشگاه مهمان بگیرید که معمولا نمیدهند اگر هم دانشگاه مبدا ریز نمرات مهمانی را نداد سمج بشوید اصلا ارزشش را دارد که بوسیله درخواست از وزارت خانه نامه به دانشگاه مبدا صدور مجوز دیگری برای گرفتن این ریز نمرات داشته باشید چونecfmg. بسیار موشکافی میکند ودر لیست خودشان هم شماره ۱۹ تاکید شده مدارک ترانسفر مهمانی را میخواهند
توضیحات کامل تر را بعد از تایید مدارک نهایی میدهم
موفق باشید