کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دوستان برای بار 1000000 ام عرض میکنم و همینطور بقیه دوستانم گفتن که برای ترجمه مدارک مهر دادگستری و امور خارجه احتیاجی نیست در سایت سفارت هم درج شده که این موضوع احتیاجی به تایید نداره، مردم آدم ها انسان های ایران زمین بیایید لطف کنیم در حق هم و ریشه ی خودمان رو خودمان نزنیم و کاری نکنیم که نه تنها الان بلکه آیندگان هم که بخوان بیان متحمل هزینه بشن، بیایید اندکی روحیه جمع گرایی ما ایرانی ها هم داشته باشیم و فقط به جیبمان نگاه نکنیم بلکه به شعور اجتماعیمان بیندیشیم.
هم وطن، ایرانی، دوست خوبم، عشقم، نفس، نیازی به مهر دادگستری و امور خارجه برای ترجمه های موقع مصاحبه نیس لطفا دقت کن، خدا پدر و مادرت رو بیامرزه
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان: Aamed ، milad.nas ، ریحانا ، satanicboy1 ، r.bazargan ، rezamehrzad ، ben123

پیام‌های این موضوع
نبود اصل مدرک دپلم - توسط mahan84 - 2014-08-23 ساعت 12:43
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط ajab1 - 2014-05-25 ساعت 09:32
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 20:16
تعداد ترجمه ها - توسط sd.jaberi - 2015-01-31 ساعت 15:13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان