2014-05-29 ساعت 13:33
(2014-05-29 ساعت 11:51)mechanicalengineer نوشته:درود بر شما(2014-05-29 ساعت 09:07)yami نوشته: اگه موقع خرید بلیط رو روی کارت مایلج ت قرار ندادی چون اکانت باز نکرده بودی یا اصلا کارت همرات نبود، تقریبا تمام ایرلاینها بعد از اینکه پرواز رو انجام دادی میتونی بری سایتشون قسمت مایلز و امتیازات و چیزی هست شبیه add missing miles که با گرفتن شماره بلیطی که استفاده کردی امتیاز اون رو به حسابت اضافه میکنه.
من هنوز کارت این ایرلاین رو نگرفتم واولین پروازم بوده ! بنظرتون اینجا برم دنبال آژانسش و کاراش بکنم یا بفرستم از وطن ؟
از هر جایی و از طریق وب سایت ایرلاین ها می تونید ثبت نام کنید و عضو بشید. بعد هم همانطور که yami عزیز گفتند مشخصات پروازتون رو در صفحه اکانت خودتون در جاییکه مربوط به درخواست امتیاز هست وارد کنید و امتیاز به حسابتون بیاد.من در مورد ماهان ایر از بابت استفاده از تاکسی سیر و سفر فرودگاه امام با فکس کردن قبض هم امتیاز دریافت کردم .
کارت عضویت (فیزیکی) رو بعد از چند تا پرواز و رسیدن امتیاز به یک حدی می تونید دریافت کنید ولی توی صفحه اکانت تون پرینت کارت و شماره عضویت رو می تونید ببینید و داشته باشید و در سفرهای بعدی ازش استفاده کنید.
با سپاس
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟