2014-07-03 ساعت 21:13
(2014-07-03 ساعت 18:13)hamed shayan نوشته: سلام دوباره بر دوستان : من یکبار سوالم رو تو صفحه 173 نوشتم ولی جواب درست نکرفتم.سوالم این بود که درفرم s260 یک ادرس اجباری میخواست ومن هم بطور الله بختکی ادرس یک خونه رو بدون اینکه صاحب بخت برکشته اون خونه بدونه تویه فرمم نوشتم.حالا قسمتی که دوستان باید لطف کنن توجه کنن اینجاست\من بایدهمه کارهامو توی ایران و ترکیه انجام بدم و ویزا ب***م وسوار هواپیما بشم وبه فرودکاه شهر مقصدم برسم (تا اینجا هنوز ادرسم همون ادرس فرضیه چون کسی رو در اون شهرندارم که ادرس واقعی ایشونو بدم .حالا چه به هنکام مصاحبه در انکارایاحتی در فرودکاه مقصددر ا م ر ی ک ا به پلیس فرودکاه یا هر مرکز پلیس دیکه ای.درنتیجه باید بتونم از فرودکاه شهرمقصدم(منظورم توی ا م ر ی ک ا است) خارج بشم برم یک خونه یا یک هتلی اجاره کنم ودوباره برکردم فرودکاه وادرس خونه ایکه اجاره کردم رو بعنوان یک ادرس واقعی به پلیس فرودکاه اعلام کنم .ایا این فرصت رو به من میدن که برم اونور اب وادرس واقعی رو بهشون بدم یا باید(هنکام مصاحبه ویادرفرودکاه مقصد وقبل ازخاج شدن از فرودکاه ادرس واقعی رو که هنور ندارم)اعلام کنم؟عذرمیخوام از اینکه موضوع رو زیاد پیچوندم.ممنون ازراهنماییتون
دوست عزیز قبل از رفتن می تونی از خدمات تمامی شرکت های خدمات گردشگری استفاده کنی و از قبل هتل یا اقامتگاه مورد نظر خودت رو رزرو کنی.