2014-07-07 ساعت 15:24
(2014-07-07 ساعت 13:02)kooshamostofi نوشته:سلام بنظر من اگر ددرست نشد یک ایمیل بزنید و یکم عقب بندازید مصاحبه تان را .(2014-07-06 ساعت 22:02)shahrzad001 نوشته:(2014-07-06 ساعت 21:41)kooshamostofi نوشته: دوستان عزیز، سلام ..... به دادم برسیدسلام
امروز که 15 تیر باشه تنها 9 روز تا مصاحبه باقی مونده و متاسفانه بنا به سوءتفاهم احمقانه یکی از رفقا، همسرم ممنوع الخروج شده. البته کارهای رضایت و این حرفا انجام شده ولی برای رفع ممنوعیت خروج زمان کم دارم. برنده اصلی خودم هستم ولی از اونجایی که زمان مصاحبه باید تمام افراد کیس در سفارت حضور داشته باشن، کاملا گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم .... توروخدا با تجربه ها کمک کنن ......
دوست عزیز اگه تونستید رضایت بگیرید:
اگر از طریق دادگستری ممنوع الخروج شدند باید از شعبه نامه برای اداره گذرنامه بگیرید.
اگر از طریق ثبت اسناد ممنوع الخروج شدند نامه رضایت رو بطور حضوری به ثبت اسناد مرکز استان و اگر در تهران هستید به شعبه مرکزی ثبت اسناد ببرید با دادن یک کد ظرف 24 ساعت ممنوع الخروجی رد میشه. (ثبت خودش به اداره گذرنامه نامه میزنه)
امیدوارم مشکلتون هرچه زودتر حل بشه.
سعی کنید که حل بشه چون روز مصاحبه ما یک کیس 4 نفره بخاطر عدم حضور پدر خانواده ریجکت شدند.
واقعا از همفکریتون ممنون و سپاس گذارم .... از شاکی اصلی رضایت گرقتم ولی چون اصلا به ما اطلاع نداده بودند، حکم غیابی صادر شده و نتیجتا دولت نیز جزو شاکیهاست. واسه همین هم رفع ممنوع الخروجی زمان بر میشه. نمیدونم واقعا چیکار کنم