2014-07-10 ساعت 19:55
(2014-07-07 ساعت 00:10)shahrzad001 نوشته:علاوه بر اداره گذرنامه حتما به نظام وظیفه تو میدان سپاه هم مراجعه کن من اواخر فروردین کارتم را برای تمدید تحویل پلیس +10 دادم و بعد از چند بار مراجعه به نظام وظیفه کارتم اول تیرماه بدستم رسید که ترجمه کردم و با خودم برای مصاحبه بردم.(2014-07-06 ساعت 22:42)pouria.narimisa نوشته: سلام دوستانسلام. شخصا به اداره گذرنامه تشریف ببرین . تا 2 بار این مجوز اعتبار 2ماهه رو صادر میکنن. شما یک بار این کار رو کردین پس یکبار دیگه هم میتونین برای مصاحبه این اعتبار 2 ماهه پاسپورت رو بگیرین. بهش میگن مجوز یکبار خروج
من اسفند ماه سال 92 اقدام به تعویض پاسپورتم کردم.
همون موقع ازم خواستن که کارت پایان خدمتم هم عوض شه.اون هم عوض شد و با برگه ی رسید تعویض کارت پایان خدمت اقدام به گرفتن پاسپورت جدید کردم.
به من گفتن که اعتبار این پاسپورت جدید 2 ماهه و بعد از اون باید اصل پایان خدمتو با پاسپورت ببری اداره ی گذرنامه که واست اعتبار پاسپورت رو درست کنن.
الان که حدودا" 5 ماه از اون موقع میگزره هنوز کارت پایان خدمت من نیومده و اعتباره 2 ماه ی پاسپورتم هم تموم شده.
پلیس+10 هم رفتم گفته پروندت موردی نداره فقط باید صبر کنی و این پروسه زمان بره.
مصاحبه ی من هفته ی اول شهریوره
سئوال من اینه که اگه قبل از مصاحبه کارت پایان خدمتم نیاد چه کار باید کنم؟
میتونم برم اداره ی گذرنامه و ازشون بخوام که پاسپورتمو درست کنن؟
کسی از دوستان همچین تجربه ای رو داشته؟
اگر هم کارتت صادر نشد ترجمه همین برگ رسید کارتت رو یا کپی برابر اصل کارتت را ترجمه کن با خود ببر
برای تمدید پاسپورتتم از بچه های میدان سپاه سئوال کن مجوز صدور می دهند تا برات پاسپورت صادر بشه چون فقط منتظر چاپ کارتت هستی