(2010-05-25 ساعت 10:40)laili نوشته:(2010-05-25 ساعت 10:36)mina_s نوشته: بچه ها کسی فرم 9 سوالی پر نکرده؟ ( احتمالا اونایی که پر کردن از دور خارج شدن و دیگه این ورا سر نمی زنن!!!) بابا من بنویسم می خوام محقق بشم یا بنویسم نمی خوام بشم؟ بگم هدف دارم یا بگم هدف ندارم؟ می خوام بمونم یا نمی خوام بمونم؟ سوال هاش فقط حالت روانشناسی داره!!!آیا من که اسپانسر دارم لازمه برای محکم کاری حساب بانکی هم باز کنم یا لزومی نداره؟
دوست عزیز این سوالها چیزی نیست که کسی به جای شما جواب بده.....شما باید خودتون ببینید میخواهید محقق بشید یا نه.....در مورد موندن هم باید حتما بگید میخوام بمونم وگرنه میگن اگه میخواهی برگردی پس گرین کارت به چه دردت میخوره؟
اگه اسپانسرتون درامدش به میزان کافی هست و ازش مطمئنید که به عنوان اسپانسر قبولش میکنند دیگه احتیاجی به حساب بانکی ندارید.
ممنونم کاملا درسته. بله این سوال ها کاملا ساده است ولی من مطمئنم نحوه ی جواب دادن ما به سوالات خیلی مهمه. یعنی باید با سیاست جواب داد. چه بسا منی که دارم تو یک جای دولتی طرح میگذرونم رو کارمند حساب کردند در صورتیکه اگر مینوشتم بیکار مطمئنم FBI چک بهم نمی خورد. چون من به هیچ عنوان و در هیچ مرکزی کارمند نیستم.