2014-07-14 ساعت 18:11
(2014-07-14 ساعت 09:31)elima1980 نوشته:الیما جان ضمن تشکر از کمکهای بی دریغ شما و همسرتون من براتون ایمیل فرستادم ولی پاسخی دریافت نکردم.... ما پس فردا عازمیم و وقت کمی برای آپدیت فرمها دارم لطفا در صورت امکان کمکم کنید.... ممنون(2014-07-13 ساعت 21:08)kage.omid نوشته: دوستان عزيز ميشه جايي از لاس وگاس رو معرفي كنيد كه از لحاظ وسايط حمل و نقل و داشتن مراكز خريد نسبت به آپارتمان يا جايي كه اجاره ميكنيم زياد دور نباشه امنيت اون منطقه هم زياد واسم مهم نيست اگه ممكنه هزينه اجاره خونه هم پايين باشه.جنوب وغرب مناطق مناسبی هست اگر کالج میرید نزدیک کالج بلوارچارلستون خونه بگیرید.اگردانشگاه بلوارمریلندپارک وی یا سنوسون یا پارادایس.برای هفته های ابتدایی میتونی ازسیگل سویت که بصورت هفته ای و200$هست استفاده کنی .هرمجمتع وآپارتمانی دیدید برای من پیغام بذاریدتاموقعیت ازطریق نقشه ببینم وبراتون توضیح بدم که مناسب هست یا خیرشمامیتونیدباسایردوستان که مجردهستندودرهمین پیج پیغام گذاشتندارتباط برقرارکنیدودرموردشریک آپارتمان صحبت کنید
اين خونه هايي كه share هست يا اشتراكي با بقيه هست از كجا ميتونم پيدا كنم سايتي داريد كه معرفي كنيد؟و اين طور خونه ها رو تاييد ميكنيد يا نه؟
اكثر خونه هايي كه توي سايتها آدم ميبينه خالي از وسايل زندگي هستن فقط يه يخچال و گاز ميشه ديد فقط يه موكت كف خونه هست با توجه به اينكه براي اولين بار وارد آمريكا ميشيم چه وسايلي رو پيشنهاد ميكنيد با خودمون بياريم ؟چون توي همچين خونه اي كه از لحاظ وسايل صفره ميشه زندگي كرد؟
و سوال آخر آيا فرصت غذا درست كردن هست يا نه ؟يا بايد هميشه از فست فود بايد استفاده كرد(كمبود زمان به خاطر كار)؟جاهايي كه كار ميكني مثلا يه وعده غذات با خودته يا با اونها؟
دوستان شرمنده سوالات زياد شد واقعا ممنون ميشم يه راهنمايي بفرماييد
به تاپیک مالکیت اسلحه در امریکا (قوانین و هزینه ها) سر بزنید