2014-07-19 ساعت 00:57
دوستان عزيز وگرامي 2014 :سلام فقط ميتونم از صميم قلب ارزو كنم هرچه سريعتر به مشكلات فايق شويد و ويزا يگيريد. از اونجا كه بحث پايان خدمت داغ بود وكيس نامبر من هم تو رنج 7000 تا 7500 بود تصور كردم شايد شبيه كيس من براي 2014 اي ها اتفاق افتاده باشه وبتونم راهنمايي بگيرم.لذا جسارتا سوال من اينه كه ايا با وضعيت كنوني كه من دارم ميتونم كارت پايان خدمتمو بگيرم ؟ ( از اونجا كه توي فرم نوشتم كارت پايان خدمت دارم وسابميتش كردم ظاهرا بايد كارت اراعه بدم).موضوع اينه كه من 22 سال پيش كارت پايان خدمت رو گم كردم.تا قبل از قبولي لاتاري هم تمايلي به گرفتنش نداشتم ودر خريد وفروشهام هم يا از كپي كارت استفاده ميكردم يابا نامه استعلام از نظام وظيفه كارم رو راه مي انداختم.حالا كه جزو قبوليها شدم رفتم( به اضافه 10 ) بهم گفتند شما سنتون بالاي 50 شده ديگه نياز نداريد.ولي من ازشون خواستم برام اقدام كنن ومسول مربوطه هم قبول كرد ومدارك رو گرفت.ولي گفت باتوجه به اينكه پنجاه و دو سالته معلوم نيست كه نظام وظيفه برات كارت صادر كنه يانه.من با عرض پوزش از تمام سروران از قبولي هاي 2015 هستم وبسيار ممنون ميشم اگه كسي با چنين موردي برخورد داشته يا از نحوه عملكرد نظام وظيفه در اينگونه موارد اطلاعاتي داره راهنمايي كنه پاينده باشيد.