کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2014-07-26 ساعت 15:38)ریحانا نوشته:  
(2014-07-20 ساعت 18:37)toosi نوشته:  حدود 1 ماه هست که ایمیل زدم . ترسم اینه که دبر بازبشه و اطلاعاتم رو دیر تصحیح کنم . Smile بازم ممنون از راهنمایی تون /
سلام من هم درخواست آنلاک دادم دقت کنین اگر با فاصله زمانی اندکی بعد یک جواب از رباط گرفتید یعنی ایمیلتونو دریافت کردند برای من که درخواست داده بودم جواب رباط بلافاصله نیومد دوباره همونو فرستادم دوتاجواب رباط آمد بهرحال کمتراز یک هفته بعد آنلاک شد و اصلاح کردم و ارسال کردم و خوشحال بودم تا اینکه
دو سه هفته بعد یک ایمیل گرفتم که آنلاک شده ، رفتم دیدم بله دوباره آنلاک کرده پس نتیجتا بابت دو ایمیل من که فاصله زمانی کوتاهی داشته در دو زمان متفاوت با فاصله چند هفته ای ترتیب اثردادند و من هم مجبور شدم دوباره ارسال کنم بدون اینکه ادیتی لازم بود و عملا تاریخ ارسال فرم هایم عقب تر افتاد ولیکن کانفرمیشن نامبرهاتغییری نمی کنند.

سلام خانم ریحانا. میشه لطف کنید متن ایمیلی که برای باز کردن فرمها زدین رو بذارین. ممنون
تشکر کنندگان: rbrb-2015

پیام‌های این موضوع
RE: اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها - توسط atefeh60 - 2014-08-02 ساعت 16:39

کاربران در حال بازدید این موضوع: