کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
یه توصیه دوستانه به همه شما به عنوان برادر کوچکتر دارم. پروسه لاتاری پروسه ایست مجهول که تقریبا 90% اش از کنترل ما خارجه. از یه حدی بیشتر هم دونستن تاثیری در روند لاتاری و کاهش استرس نداره چه بسا باعث افزایشش هم بشه.
به شخصه خودم برای اینکه میبینم اگر هدفم ویزا گرفتن باشه فردا روزی که همه انرژی ام رو گذاشتم و ویزا رو گرفتم تازه باید کاسه چه کنم چه کنم دست بگیرم هدفم رو تغییر دادم. قصد کردم 1-2 تا سرتیفیکت مربوط به رشته ام رو زمانی که رفتم مصاحبه دبی یا زمان دریافت ویزا بگیرم. از اون طرف یک هدف ورزشی هم گذاشتم برای خودم که برای یکسال آینده فلان برنامه ها رو پیگیری کنم. همسرم هم که زبان متوسط مایل به خوبی داشت ترغیب کردم که کلاس زبان ثبت نام کنه و در کنارش یک حرفه ای هم که علاقه داره پیگیری کنه تا سر اون هم گرم باشه. اینجوری میشه زمانهایی که استرس لاتاری بالاتر رفت سرمون رو به اهداف دیگه بیشتر گرم کنیم و وقتی که پروسه اش به پایان رسید هم اعصاب سالم تری داشته باشیم و هم مدرک و تخصص و نتیجه ای در دست. اما خدای ناکرده اگر این اهداف نباشه استرس منجر به ریز تر شدن در پروسه لاتاری و استرس بیشتر و دور تسلسلی میشه که بازنده ی اصلیش روحیه شما و خانوادتونه و روزی که نیاز به انرژی و قدرت داشتید دیگه نه دل و دماغ دارید نه انگیره و نه حس و حال
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط behdadK - 2014-08-09 ساعت 15:17

کاربران در حال بازدید این موضوع: