2014-08-29 ساعت 10:59
(2014-08-28 ساعت 16:43)sepideh jan نوشته:(2014-08-27 ساعت 13:12)نیلان نوشته:(2014-08-26 ساعت 20:00)aliklz نوشته:(2014-08-26 ساعت 14:23)نیلان نوشته:(2014-08-25 ساعت 20:05)aliklz نوشته: والا من تا حالا نزده بود دیروز زدم یه بار امروز رفتم یکیشو برای 5 سال پیش وارد کرد یکیشو الان که زده بودمخیلی ممنون از راهنمایی شما، حتما همین کارو انجام میدم.
برا شما فکر کنم برعکسه
خودشون میدونن
حتما هم بگو برات تیتره ابله مرغون بنویسن نباشه اونجا واکسن میخوری
انستیتو پاستور هر روز بازهست؟
بله بازه تا ساعت 2 غیر از جمعه
پنجشنبه هم تا 12 هستن
طبق راهنمایی خوبی که به من کردید، من زنگ زدم پاستور گفتن یه دوز که mmr درکودکی زدی رو بیار یه دوز هم که بیست روز پیش زدم می برم، همه رو برام وارد کارت می کنن و دیگه به بوستر احتیاجی نیست، آیا اطلاع دارید که گرفتن تیتر انتی بادی چقدر طول می کشه و هزینه ش چقدره؟ مرسی
من در آزمایشگاه مرکزی که در خیابان ولیعصر هست این تست را دادم ،فکر کنم یک هفته تا 10 روز طول کشید.البته دستگاهای آزمایشگاه مرکزی بسیار مجهزه 20 هزار تومان شد.البته من برای آبله مرغان دادم چون گرفته بودم این بیماریو در سن 20 سالگی.
پس پاستور تیتر رو انجام نمی ده؟ برای انجام تیتر باید نسخه ی پزشک داشته باشیم؟ ممنون از جواب شما
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم

منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم