2014-08-30 ساعت 13:27
(2014-08-30 ساعت 13:11)dorfam نوشته: سلام دوستان, اميدوارم همه حالتون خوب باشه و قدر لحظاتى که توى ايران و کنار خانواده هستيد رو بدونيد.من که خودم تصميم گرفتم جاى انتظار فقط توى ايران کنار عزيزانم خوش باشم و به اين فکر کنم که بلاخره روزى ميرسه که وقتى امريکا هستم واسه يه روز دور هم بودن توى ايران دلم پر ميزنه.
راستش من على رغم ميل باطنى و اصرار همسرم وکيل گرفتيم. حالا بعد از پنج ماه که اپرو شدم وکيلم بهم گفت بايد اصل عقدنامه و پاس ايرانى همسر و کارت مليش رو بفرستم براش. همسرم مه ايران بود اينارو با خودش برد اما وکيل گفت بايد اصل شناسنامه و کارت ملى خودمم بفرستم راستش من موندم چند ماه بدون اين مدارک توى ايران چه کنم,واقعا نيازه يا داره احتياط ميکنه؟
سوال بعديم اينه که من برم واکسنام رو بزنم؟وکيلم گفت اگر کارت واکسن بچگئت رو دارى کفايت ميکنه والا بنظرم يکم گيجه اين وکيله.شماها چه نظرى دارين؟
مرسى از پاسخهاتون
دوست عزیز این نظر شخصی منه و من 2 ماه پیش از nvc مدارکم کامل شد و هیچ مشکلی نداشت (من هیچ نوع مدارک اصلی نفرستادم ) ولی nvc در شرایطی از بعضی از اشخاص مدارک اصلو خواسته شما تا مدرک اصلی از شما نخواستن نفرستید در مورد واکسنها اگه شما در ایران واکسناتونو تکمیل نکنید و کارت زرد پاستورو نبرید اونجا واکسناتونو میزنند با هزینه چند برابر.//(جالبه بدونید حتی تو سفارت هم مدرک اصلی از من نخواستن و ندیدن ولی حتما باید همراهتون باشه)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014
دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014: