2014-08-31 ساعت 23:38
(2014-08-31 ساعت 20:12)itex نوشته:سلام ایتکس جان(2014-08-30 ساعت 22:10)shaya نوشته:(2014-08-30 ساعت 21:15)itex نوشته:(2014-08-30 ساعت 21:00)hamed.us نوشته: سلام دوستان یک سوال
از زمانی که در سایت سفارت اعلام میکنند که کیس ما کامل شده و کلیر شدیم.. حداکثر چقدر فرصت داریم که برای دریافت ویزا به سفارت مراجعه نماییم ؟!!!!
به نوع پرونده فرق میکنه برای ما از نظر تئوری 3 ماه ولی عملاً فرداش باید برین بگیرین که یک وقت یکی نره پرونده رو بازبینی کنه باز AP برای شما ببره. چندتا از بچه های همین تاپیک اینطوری شدن.
آخرین مهلت گرفتن ویزا توی سایت جلوی کیس نامبرتون نوشته مثلا برای من 10 نوامبره !!یعنی چی که یکی بره پرونده رو باز بینی کنه ؟!!!من که بلیت گرفتم سیزده سپتامبر میرممن شماره هایی که با خودم 20 اگست کلیر شدن چک کردم اکثرشون آخرین اپ دیتشون همون 20 اگسته یعنی هنوز نرفتن ویازشون رو بگیرن !!!ولی عجیبه من 26 اگست دوباره اپدیت شدم در حالیکه 21 آگست ایمیل زدم ومدارک مورد نیاز رو پرسیدم !!!
خیلی پیش میاد پرونده مجدد بازبینی بشه، خودت هم پروندت باز بینی شده که امید به خدا مشکلی پیش نمیاد. صبرایوب و علیرضا متأسفانه از مثالهایی هستن که بازبینی شدن و دوباره AP خوردن.
یه مشکلی پیش اوومده که مقداری نگران شدم اگه براتون مقدوره راهنمایی کنید ممنون میشم .من 29 آگوست2013 مصاحبه شدم ومرتب چک میکردم چند بار هم به سفارت میل زدم و چند بار هم بدون میل اپدیت شدم 30آگوست تو سیس اپدیت شدم ولی وضعیت من رو به expiring soonتغییر داده ویه مشت جملات مسخره که ما تو این یک سال از شما پیگیری ندیدیم ویه مشت چرند دیگه به نظر شما برا سفارت میل بزنم یا بازم صبر کنم؟مرسی از توجهتون