2014-09-04 ساعت 16:53
(2014-09-03 ساعت 21:47)amjad نوشته:ممنون امجد جان من امروز امدم انکارا تا فردا برم مدیکال امیدوارم دوشنبه بتونم جوابم را بگیرم بلکه سفارت هم همت کنه تا شنبه ویزا را بده بهرحال حالا که اینجاییم و باید صبر کنیم ببینیم کارها چطور پیش میره(2014-09-03 ساعت 14:44)shmo نوشته:(2014-09-03 ساعت 14:36)amjad نوشته:سلام ممنون امجد جان اطلاعاتي كه نوشتي خيلي خوبه فقط ميخواستم ببينم مديكال براي بار دوم چه مدت طول ميگشه جواب شو بدن ؟ و اينكه اگر مدارك را به سفارت بديم چقدر طول ميگشه ويزا صادر بشه ؟ ( البته من با پسر يازده ساله ام هستم و براي جمعه وقت مديكال گرفتم )(2014-09-03 ساعت 13:35)shmo نوشته: سلام از انكارا چه خبر من فردا دارم ميرم بچه هايي كه انكارا هستند اوضاع چطوره؟هوا گرم ، نرخ برابری دلار با لیر ترکیه 215 هست ، اتوبوسای اگو 442 رو برداشتن جاش اتوبوسای 8 لیری بنز جلوی درب سالن خروجی گذاشتن و هوا هم آفتابی
دیگه چی میخوای بدونی ؟
برای فرزند شما سه روز زمان نیاز هست ، مطابق این اطلاعیه(تست زیر پوستی) بنابراین شما جمعه تشریف ببرین دوشنبه دست ایشون رو میبینن و عصر دوشنبه جواب شما حاضر
سه شنبه صبح تشریف ببرین سفارت دوشنبه یا سه شنبه هفته بعد میتونید مراجعه کنید به پست
البته قبلش حتما ایمیل پست براتون میاد
اگر هتل نگرفتین اتاب بلوار مناسب - شبی 130 لیر اتاق دو تخته با صبحانه