2014-09-06 ساعت 14:05
(2014-09-06 ساعت 05:43)مامان خانم نوشته:(2014-09-06 ساعت 02:13)AliReza.Sh نوشته: درودسلام
دوستان من در این تاپیک یه پستی دیدم با این مضمون :
نقل قول: babak 2000 نوشته است: با سلاممیخواستم بدونم این صحت داره ؟ یعنی امکانش هست یک نفر در یک کیس ویزای یکضرب بگیره و دیگران نه ؟ لطفا راهنمایی کنید ... ممنون.
اگر در زمان مصاحبه نفر اصلی ویزا بگیرد و نفر دیگر کلیرنس بخورد آیا ویزا را به نفر اصلی می دهند یا اینکه هر دو منتظر نتیجه کلیرنس همراه می مانند؟
واگر به نفر اصلی ویزا دهند آیا میتواند منتظر نتیجه کلیرنس نفر دیگر باشد یا اینکه اعتبار ویزای او باطل می شود؟
بله ویزا رو می دند. اعتبار ویزا 6 ماهست و قبل از اتمام اعتبار باید اولین سفرو به آ م ر ی ک ا داشته باشید
بله ممکن است نمونه اش من که خیلی شانس آوردم و از معدود افرادی بودم که همسرم بعد از 70 روز کلیر شد نمونه اش دوستانم که همگی بدون همسر ویزا گرفته اند و الان با اتمام سهمیه گیج ومردد مانده اند چه کنند نمونه اش یکی از بچه ها که با کیس سه رقمی شوهرش ویزا گرفته و خودش 300 روز بیهوده منتظر بود نمونه اش مدیر ما حاجی واشنگتن و.......
متاسفم اما در این پروسه خانواده معنا ندارد الان خانواده ای را میشناسم که پدر و دو فرزند کوچکش ویزا گرفته اند و مادر خانواده جا مانده پس با چشم باز به لاتاری نگاه کنید و منتظر بمانید
سلام
در اینصورت اون یکنفر میتونه بره و برای بقیه گرین کارت خانوادگی اقدام کنه؟
شماره کیس: ***2015AS0001 ///نفرات: 3 ///سفارت: آنکارا ///ارسال فرمها: 20 می ///کارنت: اگوست ///نامه دوم: 23 اکتبر ///مصاحبه: 10 دسامبر///کلیرنس: 3 آوریل