2014-09-06 ساعت 21:30
(2014-09-06 ساعت 21:10)arenfard نوشته: با درود فراوان به أعضا
من از ٢٠١٤هاي ظاهرا جامانده هستم. أين بخش را مطالعه كردم.
چند نكته برام مبهم هست
١ . با دو وكيل در آنجا تلفني صحبت كردم و هر ٢ گفتند كه منعي براي گرفتن ويزاي توريستي در زمان انتظار نيست( ٢ سال پيش يك بار هم رفتم)
٢. چطور انتظار دارن كه يك زن تنها با يه بچه ٦ ساله كه زبان جفتشون كار داره واسه شروع كار و مدرسه أوجا دوام بيارن؟
٣. حالا زمان طولاني و دوري كه بماند!
دوست عزيز سلام
حداقل سه الي چهار نفر از دوستان جهت ويزاي توريستي اقدام كردن ولي ويزايي به دوستان داده نشده است ، من خودم تو انكارا بودم درخواست ويزا كردم و نامه هاي مختلفي نوشتم و ليكن به من وقت ندادن و گفتن سفارت را عوض كنيد كه اينكار را هم كردم و جواب منفي كه به دوستان دادن من هم كوتاه امدم
در مجموع يك سيستم ماشيني در حال پردازش است و خيلي حرف هاي ما را اين ماشين نميتواند ترجمه كند و اين احساسات گرم ما قابل دريافت نيست
ولي من اصلا توصيه نميكنم درخواست ويزا توريستي ندهيد چون هر چي تو اين سيستم ماشيني ممكن است
موفق باشيد و شادكام
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،

٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦