2014-09-12 ساعت 04:58
(2014-09-11 ساعت 12:37)behdadK نوشته: قربان هم رشته ای هستیم. متاسفانه کار برنامه ریزی هم زبان متوسطی حداقل میخواد. مدارک چی داشتید؟ PSP یا PMP و مدارک نرم افزار اگر داشته باشید فکر کنم کمکتون کنه. بد نیست وقت آزادتون رو برای مدرک بگذارید. دایره لغات تخصصیتون هم بزرگ میشه.
راستی جایی مصاحبه دعوت شدید؟
باعث افتخارِ،
راستش پارسال برای pmp امتحان دادم ولی متاسفانه قبول نشدم، برای امتحان هم pmbok و هم rita رو خوندم، شاید مدت زمانی که گذاشتم کافی نبود، چون سرم با کار شلوغ بود. دوره های p6، MSP و pmbok رو تو ایران گذروندم، کار و بارم خوب بود تو ایران، هم تمام وقت تو شرکت کار میکردم هم خودم پروژه می گرفتم، گاها تو آموزشگاه های خصوصی P6 و msp آموزش میدادم.
احساس می کنم دانشم بد نباشه تو این فیلد، حداقل طبق قانون پارتو 20 درصدی که 80 درصد کارهارو پوشش بده بلدم.
راجع به زبان، با سختی میتونم منظورمو منتقل کنم ولی میترسم نتوتم قابلیتامو نشون بدم.
ولی مطمئنم 2-3 ماه اگه حمایت شم وضعیتم ایده آل میشه.
قربان من الان منتظر دریافت گرین کارتم، به توصیه چند تا از دوستان میخوام بعد از این موضوع اپلای کنم برای کار.
اعتماد به نفسم خوبه، حداقل قصد عقب نشینی ندارم. ولی مطمئنا کمک شما دوستان انرژی بیشتری میده بهم و راه رو برام هموارتر میکنه یا به قول این دوست عزیزمون سختی که شما کشیدید رو من نمیکشم، مطمئنا این قضیه برد برده.