2014-09-13 ساعت 18:13
(2014-09-13 ساعت 17:50)Shahabpk نوشته:خودم بار ها به این نتیجه می رسم بعدش دوباره به یه نتیجه ی دیگه! هی فکر می کنم هنوز نتونستم خودم رو با یه نتیجه ی خاص قانع کنم. این سربازی هم شده دردسر. ایران ول کنه بقیه بی خیال نمی شن. بساطی ها(2014-09-13 ساعت 15:33)poni نوشته:خیلی مشکله که آدم در این مورد نظر قطعی بده! از من با تاکید کارت پایان خدمت رو خواستن! اگر افسر کنسولی ازت بپرسه چرا غیبت کردی چه جوابی میخوای بدی؟ چون با ایران رابطه کنسولی مستقیم ندارند نمیشه نظر قطعی داد! هیچ قانون یا پروتوکل همکاری این وسط وجود نداره! اما از من میشنوی سربازی رو برو! اینکار هم تکلیفتو با سفارت روشن میکنه و هم دولت ایران . حساب کن فقط این دو سال نیست! بعد ها هم که میخوای برای دیدن خانواده به ایران بیای دچار مشکل نمیشی!(2014-09-13 ساعت 00:47)Shahabpk نوشته:دکترام تموم شده شهاب جان.(2014-09-12 ساعت 20:38)poni نوشته:خب ، والا من که دیگه پیر شدم ، از این حرفام گذشته(2014-09-12 ساعت 15:06)poni نوشته: من در حال حاضر تازه درسم تموم شده در خارج از ایران. دو تا آپشن دارم یا برگردم ایران و برم سربازی. یا بیخیال سربازی شم همین جا کار کنم تا خانومم کارامو از آمریکا پیگیری کنه و اگر هم بخوام برم ایران از این قانون جدید ناجا استفاده کنم که اجازه میده سالی 2 بار به مدت مجموع 3 ماه بدون تعیین تکلیف سربازی از ایران بیام بیرون. اجازه ام گرفتم از سفارت ایران و مهر ورود خروجشم تا پبیان سال 95 تو پاسم هست.آقا شهاب و پدی نظری ندارید؟
منتها نمیدونم در زمان مصاحبه کارت سربازی اجباری هست یا می شه به افسر ویزا شرایط رو توضیح داد. نمی دونم پیچیده است. متخصصین آقا شهاب و پپدی نظرتون چیه؟!. پدی هم که از من جوون تره صداش در نمیاد! دیگه کسی ما رو سربازی نمیبره! به قوانینش زیاد وارد نیستیم!
![]()
تا اینجا که من میدونم کارت پایان خدمت رو میخواستند! ولی میتونی به سفارت بگی خارج از کشور تحصیل میکردی! فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد! شاید کمک به کلیرنست هم بشه زودتر کلیر بشی! نمیدونم تو چه مقطع تحصیلی هستی . اگه میتونی بازم ادامه تحصیل بده تا کارت ردیف بشه . نسبت به سن و سالت احتمال داره ازت تعهد بگیرند که در آمریکا بری خدمت سربازی! که البته خدمت کردن برای آمریکا ، در آمریکا مزایا داره و در ایران دردسر! این سوال رو تو تاپیک پرسش و پاسخ دوباره مطرح کن، کسانی که در آمریکا هستند شاید بهتر بتونن جواب بدن که سربازی تو آمریکا چه شرایطی داره!
همسرم برنده لاتاری 2014. خودم در پروسه پس از جاماندگی!
Priority date: November 2014; Approval date: April 2015; NVC Welcome Letter (PAOSF): 1 September 2015
Priority date: November 2014; Approval date: April 2015; NVC Welcome Letter (PAOSF): 1 September 2015