کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2014-09-22 ساعت 21:30)bahreini.ehsan نوشته:  سلام دوستان .شبتون خوش.
آقا من امروز بالاخره انتظارم سر اومد و زنگ زدم به KCC
1.تاریخ ارسال نامه و مصاحبه رو بهم گفت ظاهرا زمانبندی شده است.کیسم رو چک کرد و گفت تا 3 هفته دیگه نامت میاد و توی دسامبر میری مصاحبه(البته نگفت چرا اینقد دیر).فکر کنم تمام آپدیت ها گروهی باشه
2.ظاهرا بخاطر الکترونیکی شدن مدارک و تموم شدن fiscal year تاخیر داره.
و در آخر گفت ما رو برای پاسخگویی گذاشتم اینجا و وظیفه داریم پاسخگو باشیم و زنگ زدن شما و ایمیل زدن کاری به پروندتون نداره نگران نباشید.
با خیال راحت زنگ بزنید و از نگرانی در بیاید
موفق باشید
در ضمن خواهش میکنم خواهش میکنم کسایی که اطلاعات کافی ندارن بیخود و بی جهت ایده هاشون رو اینجا نگذارن چون باعث به وجود آمدن استرس بیجا برای بقیه خواهد بود
احسان جان میخواستم ببینم شما هم مثل من فرمتون طولانی بود من خیلی با دقت پر کردم و تعداد آدرسها و اطلاعات زیاد بود با اینکه خیلی از اطلاعات رو آماده داشتم برا سه نفر سه روز طول کشید
کیس نامبر:2015AS0004xx افراد کیس: 3 نفر آ،نکارا، تاریخ ارسال فرم ها: 22 می کارنت: 12 آگوست 2014 نامه دوم: 23 اکتبر 2014 تاریخ مصاحبه: 3 دسامبر دریافت ویزا: Cool خودم AP همسر و فرزند یک ضرب آپدیتها 24 دسامبر، 20 فوریه، 26 فوریه بعد ارسال ایمیل ، 27 مارچ، 30 مارچ، 31 مارچو کلیر 8 آپریل دریافت ویزا22 آپریل Big Grin ورود به آمریکا 6 می
تشکر کنندگان: r.bazargan

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط masouleh - 2014-09-22 ساعت 22:15
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: