2014-09-22 ساعت 22:15
(2014-09-22 ساعت 21:30)bahreini.ehsan نوشته: سلام دوستان .شبتون خوش.احسان جان میخواستم ببینم شما هم مثل من فرمتون طولانی بود من خیلی با دقت پر کردم و تعداد آدرسها و اطلاعات زیاد بود با اینکه خیلی از اطلاعات رو آماده داشتم برا سه نفر سه روز طول کشید
آقا من امروز بالاخره انتظارم سر اومد و زنگ زدم به KCC
1.تاریخ ارسال نامه و مصاحبه رو بهم گفت ظاهرا زمانبندی شده است.کیسم رو چک کرد و گفت تا 3 هفته دیگه نامت میاد و توی دسامبر میری مصاحبه(البته نگفت چرا اینقد دیر).فکر کنم تمام آپدیت ها گروهی باشه
2.ظاهرا بخاطر الکترونیکی شدن مدارک و تموم شدن fiscal year تاخیر داره.
و در آخر گفت ما رو برای پاسخگویی گذاشتم اینجا و وظیفه داریم پاسخگو باشیم و زنگ زدن شما و ایمیل زدن کاری به پروندتون نداره نگران نباشید.
با خیال راحت زنگ بزنید و از نگرانی در بیاید
موفق باشید
در ضمن خواهش میکنم خواهش میکنم کسایی که اطلاعات کافی ندارن بیخود و بی جهت ایده هاشون رو اینجا نگذارن چون باعث به وجود آمدن استرس بیجا برای بقیه خواهد بود
کیس نامبر:2015AS0004xx افراد کیس: 3 نفر آ،نکارا، تاریخ ارسال فرم ها: 22 می کارنت: 12 آگوست 2014 نامه دوم: 23 اکتبر 2014 تاریخ مصاحبه: 3 دسامبر دریافت ویزا:
خودم AP همسر و فرزند یک ضرب آپدیتها 24 دسامبر، 20 فوریه، 26 فوریه بعد ارسال ایمیل ، 27 مارچ، 30 مارچ، 31 مارچو کلیر 8 آپریل دریافت ویزا22 آپریل
ورود به آمریکا 6 می