کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو در مورد سرویسهای پستی و راههای ارسال فرمهای سری اول به KCC
در موردسرویسهای پستی باید بگم که من مدارک را از طریق ادارهء پست مالزی فرستادم به صورت اکسپرس که 78RM هم شد که میشه حدود 24،000 تومان. درست بعد از 4 روز هم رسید همانطوری که از اولش به من گفتند که دقیقاً 4 روزه میرسه.
تا به حال من چندین بار از طریق پست اینجا بسته ارسال کردم، میتونم بگم که خیلی خیلی قابل اطمینان است. در فروم ها هم که جستجو کردم ، دیدم همه جا ازش به عنوان کاملاً قابل اطمینان ذکر شده و هیچ مشکلی نداشته(متاسفانه بر عکس کشور خودمون!)
در زمان ارسال بسته به کی سی سی هم مسئولش به من گفت که اگر عجله نداری و زمان برات حیاتی نیست به صورت پست عادی بفرست، باقاطعیت هم میگفت حتماً میرسد فقط زمانش کمی بیشتر است. اما خوب چون ما تو کشورمون عادت کردیم به عدم اطمینان به پست عادی، اینه که با اکسپرس فرستادم.
حالا بعد ازاین داستان خواستم بگم که کسانی که آشنائی یا دوستی در دیگر کشورها مثل مالزی یا.... دارند، میتونند برای ارسال نامه ها از پست آنجاها استفاده کنند. هم ارزان تر است و هم اینکه مطمئن. ضمن اینکه بعداً از طریق ایمیل که میشه از کی سی سی یا سفارت در مورد رسیدن بسته جواب گرفت که جواب هم میدهند.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
تشکر کنندگان: farnaz82

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگو در مورد سرویسهای پستی و راههای ارسال فرمهای سری اول به KCC - توسط ShabPareyeMohajer - 2010-06-06 ساعت 22:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان