2014-09-24 ساعت 12:50
(2014-09-24 ساعت 09:52)shaya نوشته:(2014-09-24 ساعت 02:13)rahbar نوشته: تاحدمجازبار چیزهائی را که دارید بیارید...واقعیت اینه که هیچ معجزه ای قرار نیست اینجا اتفاق بیفته...ضمنا دوستانه و ساده بگم... همون زندگی عادی ادامه داره.. با این تفاوت که یک چیزایی هم با مهاجرت از دست میدید...کار . درآمد. خانواده. روابط دوستی... پشتوانه های عاطفی و مادی و...مطمئنا اگر بخواهید به همون سطح ایرانتون هم برسید حداقل چندسالی باید منتظر باشید
ممنون از توضیحاتتون
ما وقتي كه در منطقه اي نسبتا ارام و راحتي هستيم، بر هم زدن اين تعادل را دوست نداريم. ترجيح مي دهيم كه با شرايط كمتر بسازيم براي اينكه ما را با نگراني و اضطراب همراه نكند.
اما ماجراي انسان دنياي امروز اين است كه بايد به دنبال چالش و مبارزه برود.
طبيعت به من و شما نمي گويد كه با راحت و استراحت زندگي كنيد، همانطور كه يك دانه كوشش خود را مي كند كه به درخت تبديل بشود و ميوه بدهد، من و شما هم قرار است كه در مسير رشد قرار بگيريم.
معلوم است كه مسير رشد با خودش ضرر و خطر دارد و ريسك هايي را بايد پذيرفت و اين ها واقعيت زندگي هستند.
بله منم با شما موافقم و فکر میکنم اغلب یادمون میره همین زندگی یکنواخت خودش معجزست معتاسفانه تا زمانی که سلامتیم و به مشکلی گرفتار نشدیم قدر اونچه که داریم و نمیدونیم. انشاءالله همه همیشه خوش و سلامت باشند
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015