2014-09-28 ساعت 00:41
(2014-09-27 ساعت 23:58)amirh20 نوشته:(2014-09-27 ساعت 21:23)mamali121 نوشته:(2014-09-27 ساعت 21:08)amirh20 نوشته: سلام
من کیسم زیر 2000 هست. فرمها رو همون روز اول (19 می) فرستادم.
هیچ تغییر و یا تقاضای بازشدن هم نکردم. تا الان هم نامه دومم نیومده.
تلفنی هم بهم گفتند که در حال بررسی کیس هستند و تا 15 ماه بعد شاید!!! نامه دوم بیاد.
و گفتن شاید دسامبر برای مصاحبه بریم ولی معلوم نیست. فکر کنم به هیچ چیزی هیچ ربطی نداره.
دیر، زود، باز و بسته کردن، مجرد یا تاهل، شماره کیس و یا هرچیز دیگه ای بی ربطه.
فقط خودشون میدونن چه میکنن. راستی سفارت رو هم تغییر ندادم و انکاراست.
اگر اون کشورو میپسندیم برای زندگی، فکر میکنم باید همه چیشو قبول کنیم.
به امید یکضرب 215 کیلو...
سلام شما مدركتون چيه؟ چون مدرك هرچه بالاتر باشه فرم 260 سنگين تر ميشه و بررسيش بيشتر زمان مي بره. من خودم دانشجو دكترا هستم و كيس نزديك 100 و هنوز نامه دوم نيومده، متاهل هم هستم
هر دوی ما دکترا داریم
ممکنه بقول دوستان دارن بررسیشونو زودتر میکنن
ولی در هر حال اگر شد چه خوب، اگر نشد خیره
ایشالا برای همه ویزا بیاد
دوستان عزیزم
نامه دوم من 19 سپتامبر آمده و کیس نامبرم ***1 هست و فرم را 27 می فرستادم و پزشک هم هستم. پس اینکه دیر یا زود فرستادید یا فرم اگر مدرک بالاتر باشد رسیدگیش طولانیتره درست نیست. به نظر من امسال یک مقدار بررسیهای مرحله کلیرنس زودتر داره انجام میشه و به گمانم کسانیکه مشاغل دولتی و یا موارد پیچیده تر دارند بررسیهاشون بیشتر طول کشیده. در هرصورت نگرانی فایده ای نداره چون کنترل این پروسه که دست ما نیست. ولی اگر رسیدگیهاشونو زودتر انجام داده باشند خیلی بهتره چون انتظار بعد از مصاحبه خیلی سختتر و طاقت فرساتره
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل