کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
برام جالبه که هیچکس در این تاپیک چیزی نمینویسه.
مثل اینکه امسال از مهاجرسرا اولین نفری که دبی میره منم!!
خط شکن بودن هم بد نیست.

راستی دوستان اولین سری تورها بیرون آمده. برای ماهان هم هتل های معمول 4 ستارشون بین 1500 تا 1700 در نوسانه. هتل لند مارک رقه 4 ستاره 1550 و لند مارک گرند 1699.
حالا باید ببینیم همسر گرامی به چه هتلی راضی میشه:دی

راستی دوستان برای تفریحات چه پیشنهادی دارن؟
من که گشتم دیدم پارک آبی بی بروبرگرد وایلد وادی بهتره. آتلانتیس مثل اینکه زیاد حال نمیده. قیمت وایلد وادی نفری 235 درهم و در نوامبر از 10 تا 6 عصر هست. برای چک کردن نوامبر و اینکه خدای نکرده در اون تاریخ بسته نباشه میتونین از سایت زیر استفاده کنین:
http://www.jumeirah.com/en/hotels-resort...ts-online/
البته هزینه لاکر جداگونه هست مثکه (مطمئن نیستم برای آتلانتیس اما اینطور بود) و هزینه نهار هم مثکه دولا پهنا حساب میشه.
از ما بهتران هم در نظر داره سافاری صحرا رو حتما بریم که اونهم عصر هست و نفری 150 درهم با شام و مخلفات.

وایلد وادی که نمیصرفه روز اول بریم چون تا جاگیر بشیم و سر بچرخونیم و لباس عوض کنیم و به خودمون بیایم 2 -3 ساعت اولش رو از دست میدیم و باید اونجا تازه بریم ناهار بخوریم! روز دوم هم فکر کنم بعد از NMC یه زمانی رو از دست بدیم.
سافاری هم که شب آخر نمیتونیم بریم . بریم با قلیون و شتر سواری مصاحبه چه شود!
خلاصه یا برنامه مون باید این باشه که سافاری رو همون شب که رسیدیم بریم و فرداش بعد از NMC و یا پس فرداش بریم وایلد وادی
یا سافاری رو بگذاریم شب دوم و واید وادی را صبح فرداش. که اینطوری هم از تفریحات شدید کف و خون قاطی میکنیم.
خلاصه سفر رفتن این بدی ها رو هم داره. تازه من KFC و برگر کینگ و پیزا هات رو کجای دلم بگذارم که از بس اینها رو اینجا ندیدیم هر دفعه عین ندید پدید ها باید حداقل یه بار سر بزنیم. فکر کنم باید موقع برگشتنی بیرون بر بگیریم بیایم تو هواپیما بخوریم:دی
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط behdadK - 2014-10-01 ساعت 09:37

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان