کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حقیقتهای زندگی در لس آنجلس کالیفرنیا
............... منهم در مراوده با خیلی از ایرانی ها چه در ایران و چه در اینجا مشکل داشتم و دارم. ولی هیچ وقت نه از کسی متنفر بودم، نه فرار کردم. در این مدت هم 2 تا خانواده را از خیل عظیم ایرانی های لوس آنجلس که تقریبا هر روز میبینم بعنوان دوست انتخاب کرده ام.
شما هم میتونید با ایرانی های اینجا آشنا بشوید و یکی دوتاشون را انتخاب کنید برای مراوده. بالاخره یکی را پیدا میکنید که مثل شما فکر کنه!!!! بعد از مدتی متوجه میشوید که با یک هموطن میتونید رابطه دوستی بسیار صمیمی تری برقرار کنید. Wink
اینرا یادتون باشه آنچیزی که اول از همه محل اقامت مهاجر را معلوم میکنه، داشتن آشنایی و یا فامیلی در غربت و زندگی موقت در کنار آنهاست. پس تا یاد گرفتن را ه و چاه باید چشمهارا کمی روی هم گذاشت تا بعدا مثلا یک موقعیت بهتری حالا در یک ایالت دیگر و بدور از هر چه شما نمیخواهید و .... پیدا کرد.Big Grin
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24 ، nochen ، honareirani ، sanaz2010 ، Hossein81 ، hitab ، sunset ، battosai ، etefag ، exxedus ، m.mehdi ، we are one ، taherifar ، behfaza ، msar ، samane1363 ، matin86

پیام‌های این موضوع
pierce - توسط faranak pejmon - 2012-02-06 ساعت 14:59
RE: حقیقتهای زندگی در لس آنجلس کالیفرنیا - توسط nicole.gemini - 2010-06-08 ساعت 02:39

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان