2014-10-14 ساعت 15:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-14 ساعت 15:31 توسط alireza_guitar.)
(2014-10-14 ساعت 15:04)behdadK نوشته: بنده یه نکته میگم و میرم . این مطلب رو در لینک رسمی وزارت خارجه آمریکا خونده بودم که الان پیداش نکردم. پیداش کردم برای همه شیر میکنم
برنامه لاتاری اولویت بندی مناطق جغرافیایی داره و مناطقی که کمتر مهاجر دارند بیشتر قبولی میدهند (به نسبت افراد ثبت نام کننده) متاسفانه منطقه اسیا هم جزو مناطقی است که کمتر برنده دارد (به نسبت شرکت کننده) اما نه به این معنی که شما آمریکا تشریف ببرید به عنوان یک ایرانی برنده خواهید شد. کشوری که به عنوان کشور شرکت کننده انتخاب میکنید تاثیر در قبولی داره و این کشور رو نمیتونید دستی تغییر بدید و اگر تغییر بدید و قبول بشید متاسفانه موقع مصاحبه رد خواهد شد.
ضمنا زمان ثبت نام هیچ تاثیری در برنده شدن ندارد.
مدیر جان
فکر کنم ادر سال 2014
حدود 9 میلیون و خورده ای (با زیر مجموعه هاشون حدود 14 میلیون و خورده ای ) در لاتری شرکت کردن که حدود 6 هزار نفر از ایران( یکی از بالاااااترین ارقام برده شده ) که توی لیستشون ذکر شده. هست. ( همون 7% معروف)
اینم لینک مربوط که فکر کنم دنبالش بودی http://travel.state.gov/content/visas/en...rants.html
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس