2010-06-09 ساعت 13:23
(2010-06-09 ساعت 12:40)sarfarash نوشته:منم نگاه نمیکنم گفتم که شنیدم ولی برام جای تعجب داره چرا اینقدر دروغ می گن بهشون چی میرسه(2010-06-09 ساعت 09:26)vafa628 نوشته: سلام
اول از همه متشکرم به خاطر این همه اطلاعات که باعث آرامش ذهن ما شده و راحتتر می تونیم کارها رو ادامه بدیم. بعد اگر توی فرمهای ارسالی مشکل اسپل باشه مثلا محل تولد را یک طور دیگه از ترجمه مدارک بنویسیم می شه کاری کرد و بعدا براشون توضیح داد چون من همزمان فرمها رو فرستادم و مدارکم رو ترجمه کردم حالا می بینم اسپل بعضی کلمات با اون چیزی که من فرستادم فرق می کنه.
بعد کیس نامبر من 000097XX حدودا کی کارنت می شم. قبل از اون باید کار خاصی انجام بدم یا نه؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
اشکالات رو در تاپیک مربوط به اشکال در فرم های ارسالی پیگیری کن. اما نقدا اینو داشته باشید که شما با ایمیل با کی سی سی مکاتبه کنید، توضیح بدید و هنگام مصاحبه تمامی مکاتبات و ایمیل ها را همراه ببرید
(2010-06-09 ساعت 12:10)nasr نوشته: بچه ها این چرت وپرتایی که دیشب می گن تلویزیون ایران گفته درباره لاتاری راست؟می گه لاتاری دروغ
دوستی به من میگفت "الان می فهمم چرا اینقدر آرامش دارید!" هنگامی که براش توضیح دادم که من سالهاست تلویزیون ر.س.ا.ن.ه_م.ل.ی رو نگاه نمی کنم.
پس اینایی که از طریق لاتاری رفتن امریکا حتما امریکا نرفتن دیگه !
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو