2014-10-20 ساعت 04:35
(2014-10-19 ساعت 19:45)shandiz نوشته:(2014-10-19 ساعت 10:24)togetherr نوشته: سلام دوستان
من عضو جدید هستم . امیدوارم از راهنمایی دوستان استفاده کنم.نمیدونستم چطور کجا سوال جدید رو میشه مطرح کرد در نتیجه از "ارسال پاسخ سریع"استفاده کردم
من تازه میخوام این پروسه را شروع کنم ، با اینکه مطالب سایت رو مرور کردم ولی هنوز واقعا خیلی سوال توی ذهنم هست. شاید سوالم تکراری باشه ولی نیاز به راهنماییتون دارم. آیا در پروسه ویزای ازدواجی داشتن وکیل کمک مشخصی می کنه و چه کمکی می تونه وکیل در این پروسه انجام بدهد؟وکیل ایرانی مناسب تره یا آمریکایی؟
سوال بعدیم که خیلی برام مهمه و خیلی وقته دنباشم و بدون نتیجه موندم ، دوستانی که وکیل دارن و از عملکرد وکیلشون رضایت دارن امکانش هست شماره تماس و وب سایتی از وکیل حاذقشون رو به من معرفی بکنن ؟و اینکه وکیل چقدر دستمزد و هزینه می گیره و این هزینه باید چطور پرداخت شود؟
خیلی طولانی شد ، آما خیلی به جوابشون نیاز دازم
لطفا دوستانی راهنمایی بکنن
واقعا ممنون
سلام دوست عزیز وکیل هیچ کمکی جز پر کردن فرمها نمیتونه به شما بکنه . وکیل ایرانی یا آمریکایی مهم نیست مهم اینه که بلد باشه کارشو
پیشنهاد من اینکه تو اینترنت سرج کنید و به بعضیهاشون که یه زمان مجانی میدن که بتونید باهاشون صحبت کنید و ببینید چه جوری هست
و نظره من اینکه تو مرحله اول که فقط پر کردن فرم 130 هست وکیل نگیرید و بعد از اپروو شدن باشه و یه نکته دیگه هم اینکه حتما همه کارو دسته وکیل ندید و خودتونم ناظر باشید و پیگیر
سلام
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز