کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
با سلام به همه دوستان، بخصوص آقا احسان گل بحرینی، با اینکه با خودم عهد کرده بودم که به دلایلی، دیگه اینجا، مطلبی رو ننویسم، ولی به خاطر اینکه میبینم بچه ها یه ذره مضطرب هستن، لازم و واجب دونستم این مطلب رو واسه اطلاعات جمع عنوان کنم، من دیشب با KCC تماس گرفتم ، یه خانم خیلی با حوصله و محترم در خصوص این سوال که " میخوام زمان دقیق مصاحبم رو بدونم، گفتن که پروسه کیس شما تموم شده و هفته اول دسامبر زمان مراجعه به سفارت برای شماست " که ایشون حتی روزش رو هم مشخص کردن. حالا فکر کنم شاید دوستان با توجه به اطلاعات موجود در امضای بنده و زمان مصاحبم، بتونن یه تخمینی از وضعیت خودشون داشته باشن.
در ضمن بنده با توجه شرایط موجود، برداشت میکنم ارسال نامه های دوم به احتمال 99% تا شنبه صبح ارسال شه.
با بهترین آرزو ها واسه همتون، در پناه خداوند بزرگ شاد و سلامت باشید.
2015AS00001xxx : C/N ، رویت قبولی : May 1 ، ارسال فرم 260 : May 30 ، سفارت : آنکارا ، کارنت : 12 Aug ، نامه دوم : 23 Oct ، زمان مصاحبه : هفته اول Des ، وضعیت اخذ ویزا : AP ، کلیر : انجام شده- حضور در آمریکا
تشکر کنندگان: ashkansoso65 ، behjat ، h-amin ، laleht ، kimfar

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط ashkan.h56 - 2014-10-23 ساعت 19:54
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان