کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2010-06-10 ساعت 00:17)golesang نوشته:  سلام
من شوهرم برنده اصلیه و ما تو شماره 7 نمیدونیم دقیق چی بنویسم شوهرم تو شرکتی کارت کار داره به عنوان مدیر و خوب کارش نیازی به مهارت و دوره نداره و ما قسمت a رو no زدیم و در نتیجه قسمت b رو هم N/A زدیم اما قسمت c هم آیا به دوتا بالایی ریط داره و اگه شغل کسی احتیاج به دوره نداره باید قسمت c رو خالی بزاره؟؟؟ یا نه قسمت c رو همه باید پر کنند و شغلشونو هر چی هست مثل چیزی که تو فرم 230 نوشتند بنویسند و ربطی به مهارت داشتن و دوره دیدن نداره ؟؟؟؟

درود بر شما دوست عزیز
اگر همسر شما دارای مردک تحصیلی حداقل دیپلم باشند شما اصلا نیازی به پرکردن قسمت سابقه کاری ندارید ، هر چند که شغل همسرتان هم نیاز به آموزش دارد چرا که فردی که آموزش ندیده است چگونه می تواند مدیر یک شرکت باشد؟
موفق باشید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122 - توسط free_free - 2010-06-10 ساعت 08:04

کاربران در حال بازدید این موضوع: