2014-10-31 ساعت 12:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-31 ساعت 13:33 توسط mohamad3893.)
(2014-10-31 ساعت 10:11)Hadi_20 نوشته:(2014-10-31 ساعت 00:19)mohamad3893 نوشته:(2014-10-31 ساعت 00:00)Mahmood129 نوشته: مشکلی نیست دوست عزیز
ممنون بابت پاسختون
یک سوال دیگه هم داشتم
طبق جدول زمانبندی که دیدم فکر کنم بتونم بین مدت اعلام نتایج تا مصاحبه سربازی هم برم تا مشکلی برای خروج از کشور برام پیش نیاد ؟؟سربازیم 21 ماه هست . به نظرتون میشه یا من اشتباه کردم تو محاصبه؟
یعنی 21 ماه فرصت دارم بینش یا نه ؟ من اول اسفند امسال اعزام میشم
سلام دوست عزیز من سال های قبل که ثبت نام انجام دادم مثل شما به این موضوع فکر کرده بودم مخصوصا سال قبل که در حین سربازیم نتایج اعلام شد و خب من دیدم قبول نشدم.ولی قبلش به این موضوع فکر کرده بودم که اگه قبول شم چیکار کنم که من گزینه تحصیل رو انتخاب کرده بودم که در صورت قبولی بتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم و اینطوری مشکل خروج از کشور نداشته باشم
حالا شما که اسفند میرین فکر کنم موقع اعلام نتایج آموزشیتون تموم شده و و قراره بعد اون 19 ماه خدمت کنید(البته بدون داشتن کسری سربازی)و این زمان زیادی است و احتمالش به نظر من اگه صفر نباشه خیلی کمه که بتونید بعد اتمام سربازی به مصاحبه برید.حالا خود سربازی نیست بعد تموم شدنش 2 ماه اینا طول میکشه کارتتون بیاد تازه بعدش درخواست پاسپورت بدید و اینجوریم نیست که شما تاریخ مصاحبه رو هرچقدر که خواستید عقب بندازید.بسته به اینکه دیپلمید یا لیسانس می تونید همین سال یا سال بعد کنکور بدید و درصورت قبولی با تحصیل و گرفتن معافیت تحصیلی مشکل خروجتونو حل کنید
آره بیخیال سربازی میشم پس

فعلا که باید منتظر مون قبول میشیم یا نه

ممنون از راهنماییتون .