2014-11-08 ساعت 12:07
(2014-11-08 ساعت 11:24)rbrb-2015 نوشته:به نظر من هم قضیه پیچیده تر از این حرفاست(2014-11-08 ساعت 11:09)amrikale نوشته: درسته تحلیل من در مورد تعداد کارنتی ها تقریبا درست از آب در اومد ولی از این بابت خوشحال نیستم کاش تعداد بیشتری اعلام می شد ولی از طرف دیگر وقتی که شما کارنت میشین و نامه دومتون نمیاد هیچ فایده ای نداره و اعصاب خردیش چند برابر میشه . انشااله پیش بینی من برای ماه دیگه این هست که تعداد بیشتری کارنت می شن و مصاحبه شون هم میوفته عید نوروز اینجوری هم مسافرت نوروزی میرین و هم مصاحبه با یک تیر دو نشان . به این فکر نکنید که کارنت نشدین یا نامه دومتون نیومده به این فکر کنید که شما یکی از معدود برندگان خوش شانس لوتاری هستین ( هر چند که خودم اینطوری نیستم و همش به فکر نامه دومم )
نظر شما درست ِ
اما برای من این سواله که اگه بحث فرم آنلاین و چک کردن قبل از مصاحبه و . . . وجود داشته باشه و دلیلی برای دیر آمدن نامه دوم!! چرا این مشکلات برای اروپا و افریقا نیست؟! مگه اونا فرم DS260 رو پر نکردن؟ مگه نامه دوم ندارن؟!! چرا فقط آسیا این تعداد کم کارنت میشن.
به نظر این عدم تناسب روند کارنتی ها داره اصل لاتاری رو زیر سوال میبره
شاید هم من اشتباه میکنم و قضیه پیچیده تر از این حرفاست
به نظرتون اگه به KCC نامه بزنم و دلیل تعداد کم کارنتی ها رو جویا بشم پاسخگو خواهند بود؟!!!
با امکاناتی که دولت آمریکا داره چک کردن افراد براش مثل آب خوردن هست مخصوصا الان که اطلاعات هم به صورت الکترونیکی براشون فرستاده میشه
در مورد ازدحام کار تو سفارت خانه ها هم باید بگم که اگر حساب کنیم که 5000 نفر کیس از ایران داریم و هر سال هم 365 روز برای هر روز حدودا 14 کیس برای بررسی میفته و از اونجایی هم که سه تا سفارتخانه مسئول ایران هستن برای هر سفارتخانه میونته حدودا 5 کیس در روز (البته می دونم روزای تعطیل کار نمی کنن ) اصلا زیاد باشه هر سفارت خانه 10 کیس رو بخواد بررسی کنه باز هم رقم زیادی نیست مخصوصا ممکنه ایرانیان خارج از کشور هم سفارت های دیگر رو انتخاب کنن
در مورد اروپا و آفریقا هم بگم که خیلی از اروپایی ها مثل ما تو حول و ولای رفتن به امریکا نیستن و با خونسردی بیشتری فرما رو پر می کنن و ممکنه خیلی هاشون هنوز فرم رو پر نکردن ولی تو ایران همون روزای اول 70-80 درصد پر کردن آفریقا هم هم که ممکنه دسترسی درست و حسابی به اینترنت ندارن
البته اینایی که گفتم در مورد اروپا و افریقا روی حدس و گمان هست