بابک جان من که به علت وسواس بیش از حد و چک کردن هر روزه مهاجر سرا و بولتن ویزا توبیخ شدم! حالا چرا جدا کامینگ سون نمی شه؟ نکنه خوابشون برده ؟

[/quote]
ایلیانا ی عزیز ، از الان زوده داری با خودت اینکارو میکنیا
سرت رو با یه چیزی و یه کاری گرم کن تا زمان بگذره
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شور نزن مومن!! Coming Soon هم میشه... یادمه یک دفعه با 4-3 روز تاخیر تازه Coming Soon شد... من میگم میره برای 22 April ... راستی بابک برات پی ام هم زدم... اگر NVC شروع کرد بهت نامه دادن، به من یک خبری میدی لطفا؟؟
[/quote]
آره احتمالا برای تعطیلات بوده
منم امیدوارم که همین مقدار یره جلو حداقل .
حتما خبر میدم ولی پی ام ی نیومده برام . لطفا دوباره بفرست .
------------------------------------------------------------------
بالاخره شد. یاااا coming soon!

[/quote]
ایلیانا ی عزیز ، از الان زوده داری با خودت اینکارو میکنیا

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شور نزن مومن!! Coming Soon هم میشه... یادمه یک دفعه با 4-3 روز تاخیر تازه Coming Soon شد... من میگم میره برای 22 April ... راستی بابک برات پی ام هم زدم... اگر NVC شروع کرد بهت نامه دادن، به من یک خبری میدی لطفا؟؟
[/quote]
آره احتمالا برای تعطیلات بوده
منم امیدوارم که همین مقدار یره جلو حداقل .

حتما خبر میدم ولی پی ام ی نیومده برام . لطفا دوباره بفرست .
------------------------------------------------------------------
بالاخره شد. یاااا coming soon!

PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم