کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
قربان به حرف بنده و شما که KCC کارنت نمیکنه.
شماره کیس شما حدود 8000 تا 9000 هست درسته؟
شما شرایطتون چیه ؟ یکضربه یا کلیرنس میخورید؟
جالبه بدونید که پارسال دوستانی که شماره هاشون 8000-9000 بود با این که یکضرب بودن به خاطر اینکه ویزا نامبر تو ابوظبی تموم شده بود بهشون میگفتن الکی پول ندید مصاحبه بشید. بعدش هم که با سماجتشون ازشون مصاحبه کردن بهشون کلیرنس دادن در حالی که در بقیه دنیا داشتن با سرعت تمام ویزا میدادن. اگر در آسیا تا 13500 دعوت نکرده بودن و مثلا تا 10000 دعوت کرده بودن به همه اون عزیزان هم ویزا میرسید.
حالا بماند اون دوستانی که کلیرنس خوردن با کیس های حتی 4000 و 3600 و اونقدر ازدحام کیس بود و مشکلات دیگه که به موقع کلیر نشدن.
مهم اینه که تا حالا KCC رویه ای اتخاذ کرده که احتمالات ناخوشایند پارسال و 2 سال پیش تکرار نشه. امیدوارم با کارنت کردن منطقی به همه ویزا برسه

ضمنا بنده بارها گفتم. به دلایل مالی و کاری دوست داشتم ژانویه و فوریه مصاحبه برم که وقت بیشتری برای رفتن هم داشته باشم. بیشتر کارنت کردن و آل کارنت کردن هم واسه من تاثیری نداره چون جزو کیس های اول منتظر هستم و اگر قرار باشه کلیر برای من بیاد کلیر میشم اگر هم پرونده ام به مشکل بخوره تنها کلیری هم باشم دیگه هم به یه نفر ویزا ندن من کلیر نمیشم.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: نیلان ، rbrb-2015 ، laleht ، ajab1 ، ریحانا ، shahin2737 ، SomeOneX ، m.ghoreishi

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط behdadK - 2014-12-07 ساعت 08:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: