2014-12-20 ساعت 10:38
(2014-12-20 ساعت 09:20)behdadK نوشته:با سلام(2014-12-20 ساعت 06:26)Hastibanu نوشته:درست میفرمایید. اینجا هم نوشته بودند که ژانویه تا جذب نیرو زیاده.اگر ما هم زود کلیر شیم حداکثر مارچ باید اونجا باشیم.(2014-12-19 ساعت 11:38)behdadK نوشته: امروز داشتم یه تحلیل میخوندم به نظر میاد قیمت نفت فعلا در این حوالی 60 دلار متوقف شد. وضع کار چطوره ؟ من که کار جدید در 1-2 هفته اخیر برای پلنر نه در مانسترجاب دیدم و نه در ایندید. امیدوارم که جوری نشه وضع که کلا بیخیال اومدن به هیوستون و کار نفتی بشم. مثل اینکه از همین اولش داره شیرین شروع میشه.
با سلام
شما Rigzon رو هم روزانه چک کن
LinkedIn هم اصلا فراموش نشه کلی فروم های مرتبط با هیوستون اونجا پیدا میکنید
البته قیمت نفت در این خصوص طبیعتا بی تاثیر نیست
ولی بک نکته مهم رو فراموش نکنید و اون اینکه الان آخر سال هست و مثل اسفند خودمون میمونه عملا شرکتها ار ماه امبر له ابن طرف فریز میشن
زیاد جای نگرانی نیست
امیدوارم که تاثیر زیادی قیمت نفت نداشته باشه. بله ریگزون هم چک میکنم جاموند در لیست شرکت ها.
در لینکدین من 2500 کانکشن دارم که حداقل 50-60 تا پلنر نفت و گاز هیوستون هم توش هست. فقط الان فکر کردم بیشترش نکنم چون با همین ها هم زیاد حرفی واسه گفتن نداشتم. وقتی نزدیک رفتن شد شروع کنم به کانکشن جدید گرفتن.
قیمت نفت که هر تحلیلی خوندم بین 50-60 باید بمونه و اگر اینطور بشه باز با تحلیل های موجود پروژه های جدید احتمالا تخته میشه و بحث بر سر اینه که پروژه های فعلی چقدر فعال میمونن.
مسئله اینه که اگر نفت از این هم پایین تر بیاد و به حدی برسه که توسعه هم منطقی نباشه تگزاس دوباره وضعش خراب میشه و اصلا جای مناسبی برای شروع مهاجرت نیست. اونوقت باید هم فیلد رو عوض کنم و هم ایالت رو که اصلا نمیخوام اینکار رو بکنم. من کلا کنترل پروژه ساختمانی رو دوست ندارم اوضاع کارش رو هم نمیدونم چطور هست.
فکر کنم دیگه از این به بعد که آمریکایی شدیم باید مثل اینها خونه به دوشی زندگی کنیم. قیمت نفت اومد پایین میریم فلان فیلد و فلان شهر و اون بازار خوابید شهر بعدی. کولی بودن هم دنیاییه. یه کاروان هم میخریم دیگه دردسر اجاره و وسایل رو نداریم
نگران نباشید
Cost load و resources load
واسه. همچین روزهایی گذاشتن توی
P6