کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2015
(2014-12-28 ساعت 09:05)vahidbaq نوشته:  رضا جان حرفتون درست نیست. بحث گرین کارت، بحث ویزای مهاجرتیه! مهاجرت.
توی سفارت هم اگر شما بگید می خوام گرین کارت بگیرم هرجور دلم خواست ازش استفاده کنم، شـــــــــااااید هم اگه حوصله ام شد به مهاجرت هم یکم فکر کردم. میگن ویزا نداریم برید به سلامت...

مثل این می مونه که یکی بره یه داروی کم یاب، که خودش نیازی بهش نداره رو بخره، بعد هم بریزه تو سطل آشغال، بعد هم بگه ماله خودمه، دلم خواست بریزم دور! شما نمی تونید بگید اون حق نداشت چنین کاری بکنه؟

و وقتی تعداد ویزای لاتاری محدوده، هرکس که قصد یا شرایط رفتن رو نداره ثبت نام کنه حق اونایی که قصد و شرایطش رو داشتن ولی اون بجاشون برنده شده رو ضایع کرده. حالا اگه کسی برنده شد، تلاشش رو هم کرد ولی نتونست مهاجرت کنه، حرفی جداست.
من نمی گم کسی حق داره لاتاری ثبت نام بکنه یا نکنه، هرکسی مختاره هر کاری میتونه بکنه. اما اگر همه ما تو زندگی مسئولانه تر تصمیم میگرفتیم، وضعمون خیلی بهتر از این بود. شاید اصلا لازم نبود به مهاجرت فکر کنیم.
بله حق با شماست ! منم هم گفتم بهتر مهاجرت کنه! ولی ما حق سرزنش نداریم!
خرید دارو با اون قضیه خیلی فرق میکنه!
دقیقا بعضی ها فکر میکنن اگر لاتاری برنده بشن و برن دیگه مشکلی ندارن و همون داروی کمیابه! ولی ممکنه اون دارو جواب نده!
حالا شما فکر میکردی که اگر ایشون اینکار رو نمیکرد حتما به کس دیگه ای میرسید؟Sad که بخوایم هم خودمون و هم اون رو سرزنش کنیم!
تشکر کنندگان: atlantis770

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2015 - توسط HERMES7 - 2014-12-28 ساعت 11:17

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان