کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-01-04 ساعت 14:03)behdadK نوشته:  نه قربان 500 تا 500 تا که کارنت کنند که میشه 3000 تا تاپایان سال و خیلی ها کارنت نمیشن و البته این قضیه امکان نداره چون سهمیه آسیا حدود 8500 ویزاست که اینجوری پر نمیشه.
مسئله اینه که اگر 1000 تا 1000 تا کارنت کنند تا مثلا 5 ماه دیگه همه ایرانی ها کارنت میشوند و بعدش هم تا مثلا 11000 در نهایت آسیا کارنت میشه و8 هزار و خورده ای ویزای آسیا به همه کارنت شده ها میرسه و همه چیز به خیر و خوشی تمام میشه
حالا تصور کنید که 1500 تا ماهانه کارنت کنند ماه آخر تا 13 14 هزار کارنت میشن. چرا اینطور کارنت میکنند؟ چون تا اون موقع متوجه شدند که کلیرنس ایرانی ها خیلی طول کشیده و میخواهند سهمیه آسیا رو پرکنند پس کیس های بیشتری معرفی میکنند. از نظر کی سی سی مهم نیست ایرانی ها ویزا بگیرند یا نپالی ها یا کشوری مثل بوتان! مهم اینه که 50 هزار ویزا صادر بشه به نسبت سهمیه منطقه ای پس اگر وضعیت ایران مشکوکه و مشکلی در کیس ها هست منتظر ایران نمیشوند.
مطلع هستید که در کیس های بالای 8600 کیس های غیر ایرانی و بالای 9200 غیر ایرانی و نپالی فقط هستند. سفارت ها هم که متنوع هستند و سرشون هم خلوت و تاحالا هم ویزای زیادی صادر نکردند و متقاضیان هم اکثرا یکضربی. نتیجه این میشه که در اون دو سه ماه آخر که سفارت های طرف ایرانی مشغول پیگیری ویزا هستند و ایرانی ها منتظر دریافت کلیر هستند بقیه سفارت ها فرت و فرت ویزا صادر میکنند از طرفی سهمیه سفارت ها هم محدوده و چون بقیه سفارت ها کیس نامبر کارنت شده دارند سهمیه ها تقسیم شده بین سفارت ها و سهمیه سه سفارت کمتر میشه. نتیجه این میشه که به همه یکضربی ها هم ویزا نمیرسه چه برسه به کلیر شدگان و کلیرنس خوردگان هم که بماند.
پارسال ماه آخر حتی به یکضربی ها هم ویزا نرسید. ماه قبلش هم خیلی ها کلیر شده بودند اما ویزا براشون نبود. چون 13500 کیس از آسیا کارنت شده بودند و بقیه سفارت ها تازه موتور رو روشن کرده بودند.

کارنت کردن زیاد KCC به این دلیل انجام میشه که میبینه با این روند نمیتونه سهمیه منطقه رو پر کنه و روند رو باید تسریع کنه. ولی با این رونده که همه ایرانی ها ویزا میگیرند پس امیدوار باشید که امسال با سرعت منطقی لاتاری پیش بره.
البته به قول سیمون کارنتی های این موقع سال خیلی رندوم هستند و نه میشه پیش بینیشون کرد نه تحلیل دقیقی انجام داد.

من قبلا با مقایسه کارنتی های اروپا آفریقا و آسیا با سالهای قبل احساس میکردم امسال آسیا عقب داره میوفته به نسبت اونها اما 1) در قانون سهمیه هر قاره تناسب داره با تعداد ویزاهای مهاجرتی غیر لاتاریش پس نمیتونه اروپا و آفریقا از آسیا سهمیه برداره و در 2 سال پیاپی هم تقریبا تغییر سهمیه ها منتفی است و 2) طبق فایل جدید مشخص شد که 50% کارنتی های آسیا آماده مصاحبه بودند و 30% کارنتی های آفریقا و اروپا . حالا این به دلیل فرهنگ، علاقه یا امکان استفاده از فرم اینترنتی یا تاخیر یا هر چیز دیگه باشه اگر مقایسه کنیم میبینیم نسبت به پارسال وضعیت آسیا از اروپا و افریقا باید بهتر باشه. پس در کل روند کارنتی های امسال نسبت به 2014 بدتر نیست

با عرض پوزش از دوستان که این قضیه رو من مجدد تکرار کردم. احساس میکنم دونستن اینکه وضعیت فعلی کارنت به نفع کیس های بالا هم هست خیال یه عده کاربر رو راحت میکنه.

سلام دوست عزیزم آقا بهداد
جا داره از همه زحمات شما به خاطر آنالایز خوبتون تشکر کنم و همینطور از آقا بابک گل که خیلی به دوستان لطف دارن .امیدوارم هردو بزرگوار و همینطور سایر دوستان کلییرنسی هر چه زدوتر کلیر شن.
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: laleht ، behdadK ، babak12 ، A_A ، shirin.ad68 ، soruosh

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط Alex 2014 - 2015-01-04 ساعت 16:34

کاربران در حال بازدید این موضوع: