(2015-01-05 ساعت 01:06)L_haam نوشته: می دونید این که بولتن هزار تا اعلام کنه یا زیر هزارتا خیلی برای من مهم نیست. این انتظار قبل مصاحبه یجورایی آدم رو دچار بلاتکلیفی می کنه و این که من و شاید خیلی های دیگه هر ماه چشم انتظاریم که این ماه بولتن زیاد اعلام بشه شاید به خاطر اینه که دلمون میخواد زودتر بریم مصاحبه و تکلیفمون معلوم بشه:دی درسته که همه میگیم بریم زندگی عادیمون رو بکنیم و هیچ تغییری تو زندگیمون ندیم ولی خواه ناخواه این انتظار روی من یکی که تاثیر گذاشته!به جرات میتونم بگم این موضوع زندگی همه ما را تحت تاثیر گذاشته و درسته نباید تغییر خاصی در زندگی مان بدهیم ولی حرکت رو به جلومون هم آهسته شده چراکه قرارنیست بمونیم و بهمین خاطر کمتر روی کار فعلی مان سرمایه گذاری می کنیم و بیشتر دنبال زبان و تحقیق و سیو کردن پول و... هستیم . خب تغییر بزرگی درراهه.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من