کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث وتبادل نظر در خصوص آنالیز فایل CEAC 2015
(2015-01-05 ساعت 00:43)Radwin نوشته:  
(2015-01-04 ساعت 23:58)MASTAN1 نوشته:  
(2015-01-04 ساعت 23:38)Radwin نوشته:  
(2015-01-04 ساعت 21:49)houshym نوشته:  
(2015-01-04 ساعت 03:22)Radwin نوشته:  ت ک: تعداد کبس
ت ا ف : نعداد اعضای فامیل
ص ش: صادر شده
ت ک ت ن: تعداد کیسهای تک نفره
دوستان با تجربه نظر بدن فکر کنم صحیح باشه تا اینجا

با این آماری که دوست عزیزمون دادند، همان حدود ۲۰۰ نفر تا الان ویزاگرفته تأئید شد. اگر آمار را در کل آسیا در نظر بگیریم هر کیس معادل حدود ۱.۴ نفر است. پس تا الان حدود ۱۴۵ کیس ویزا گرفته اند و با توجه به اینکه با محاسبات پستهای قبلی سهمیه ایران حدود ۲۵۰۰ کیس است و از میان ۱۳۱۳ کیس نامبر ۳۵۰ کیس نامبر ایرانی بوده اند، میشود گفت که اگر همه چیز روتین باشد و مثل سال گذشته نباشد کیس نامبرهای تا حدود ۸۵۰۰ از ایران ویزا میگیرند که البته چنانچه عده ای که به نظر کم هم نیستند در این میان انصراف بدهند باز این عدد قابل بالا رفتن هم میتواند باشد. البته باز هم میگویم اگر همه چیز روتین باشد و مانند سال گذشته نباشد یا عوامل دیگر دخیل نشوند. اینکه من گغتم تنها آنالیز آماری از وضعیت لاتاری تا الان امسال و برپایه دو دوتا چهارتا بود ولی اینها همه یکطرف زبان خوندن یکطرف. دوستان امسال انشاء الله همه ویزا میگیریم ولی اونور تازه اول خانهای رستمه پس از الان فقط بفکر همین باشیم و بقیه کارها رو خدا خودش انجام میده

دوستان
هر کیس در اسیا حدودا 1.9 نفر است نه 1.36 . به عبارت دیگر هر کیس شامل دو نفر است و در کل دنیا هر کیس شامل 1.5 نفر است. این امار دقیق است و در سال 2013 و 2014 یکی است

این 1.36 که من گفتم از شمارش کیسها و نفرات بود که خودم تا 1313 شمارش کردم و کار کاملا ریاضی بوده و از خودم که نسبت نداده ام حالا اینکه در سال 2013 و 21014 چقدر بوده من نمیدانم و اینی که من گفتم تا آن شماره که گفتم و بر اساس محاسباتم بوده حالا اگر شما میگویید 1.9 و حدود 2 لطف کنید محاسباتی که منجر به این استتنتاج شده بگوئید تا سیستم محاسبات را بر اساس آن بکنیم. چون اینجا وقتی شرکت میکنیم هدفمان اینستکه آماری مطرح شود که وضعیت روشنتر شود. با تشکر از شما
سلام عزیز
برای سه سفارت که من شمردم همان 1.9 است. 600 کیس و معادل 1180 نفر که تقریبا همان 1.9 می شود. بقیه سفارتها را نمی دانم ولی تا اینجا ایرانیها ضریب 1.9 دارند.

اولا دوست عزیز در همین سه سفارت هم باید تک نفره ها را هم به ۱۱۸۰ اضافه میکردید و بعد تقسیم بر ۶۰۰ میکردید که ۲.۳۷ میشود ثانیا این ضریبی که من گفتم در میان کل کیسهای آسیاست و چون محاسبات در آسیاست این نسبت بدست آمد. تنها جایی که ایرانیها بصورت مجزا بررسی شده وقتی بوده که نسبت به سهمیه ایران در قبولیهای امسال بوده وگرنه چون کیسهای ایرانی بصورت پراکنده در میان سایر کشورهای آسیایی هستند مجزا برای خودشان تقسیم بندی نمیشوند. در هرصورت من چون ریاضیدان و یا متخصص آمار نیستم به صحت و سقم دقیق اینجور محاسبات احاطه ندارم اگر یک ریاضیدان داشتیم حل بود. اونم چون جالبه پیش بینی بکنیم نهایتا چند کیس از ایران ویزا میگیرند و کم دلخوشیه. وگرنه باید منتظر بود و دید چه میشود. به نظر من همین بحثها و بررسیها هم برای تقویت روحیه همکاری و همفکری و کمک به یکدیگر بسیار مفیده
[/quote]

دوست عزیز، ممنون از همه شما که وقت می گذارید تا اطلاعات رو تحلیل کنید. 1180 مجموع تعداد نفرات شامل تک نفره ها هم هست. پس این ضریب 1.9 برای ایرانیها درسته. اما برای آسیا رو نمی دونم قطعا شما که بررسی کردید باید اطلاعاتتون دقیق تر باشه.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: بحث وتبادل نظر در خصوص آنالیز فایل CEAC 2015 - توسط MASTAN1 - 2015-01-05 ساعت 10:15

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان