کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
به دوستانی که کارنت شدند تبریک میگم.
خواستم دو تا پست یک هفته پیشم رو نقل قول کنم دیدم طولانیه و ممکنه حذف بشهBig Grin

اما اگر یادتون باشه گفته بودم اگر قرار باشه همه شانسمون بیشتر باشه نسبت به پارسال (حتی اون کسی که 8600 کیس نامبرش هست) می بایست شماره های کمتری در کل از آسیا نسبت به پارسال کارنت بشوند در نهایت.
سهمیه ویزاهای لاتاری آسیا ثابته. سهمیه نپال هم که ثابت و 3500 نفر هست و تا 9200 و همزمان با ایرانی ها. برای اینکه 8000 ویزا از آسیا صادر بشه اگر 11000 نفر اول با نسبت هر ساله ویزا بگیرند و جواب کلیرنسشون بیاد سهمیه 8000 و خورده ای پر میشه. حالا اگر بخواهند مثلا 13500 نفر دعوت کنند خوب یه عده ویزا نمیگیرند. کدوم عده؟ عده ی کلیرنسی که اتفاقا آخر کاری کلیرنس گرفته اند که میشوند ایرانی ها و اون کیس های 8800 تا مثلا 13500 که از سفارت های دیگه هستند و یکضربی شانس 99% دارند و حتی یکضربی های 7000 و 8000 ایران به دلیل اینکه جواب کلیرنس یک سری آمده و سهمیه ویزا هم بین تمام سفارت های آسیا تقسیم شده شانس زیادی ندارند.
من قبلا اعلام کرده بودم امیدوارم KCC منطقی اعلام کنه بولتن رو به نظر داره منطقی اعلام میکنه و اینطوری پیش بره به نفع همون نفر 8000 هم هست.
این که فکر کنید نفر 8000 بهش مصاحبه نمیرسه که کلا از سرتون بیرون کنید . احتمالش 1 میلیونیوم درصد هم نیست. اما این که نفر 8000 بره و یکضربی باشه و بهش ویزا نرسه تنها علتش میتونه این باشه که تا 13000-14000 کارنت بکنه KCC . ضمنا اگر 8000 باشید و کلیرنس بخورید خودتون فکر میکنید چه طور شانستون بیشتره؟ وقتی که دو ماه آخر باشه و ویزا موجود باشه و فقط شما برای کلیر مونده باشید و سهمیتون رو نگه داشته باشند یا وقتی که 3 ماه مونده باشه و شما کلیرنس خورده باشید و 5000 نفر دیگه منتظر مصاحبه باشند و همه یکضرب و حتما سهمیه شما 1 ماه دیگه تموم بشه و عملا 3 ماه وقتتون تبدیل بشه به 1 ماه!

حقیقتش من 1% هم نگران شما نیستم اما 50% نگران دوستانی هستم که دیر قبولی خودشون رو دیدن و همین یکی دو ماه گذشته فرم رو پر کردند و با روند فعلی (البته این ماه رو ندیدیم) ممکنه به بعضی از این دوستان کلا مصاحبه نرسه و اونطوری میشه انتظار داشت کمی روند KCC سرعت بگیره.

دوستانی که تا در رنج 8000 هستند به احتمال 90% همه تا جولای و 10% بعضی ها در آگوست به مصاحبه میرید.روند 2013 رو نگاه کنید آخرین ایرانی ها در آخر آگوست به مصاحبه رفتند و کلیرنس خورده هاشون هم 2 هفته ای کلیر شدند. اگر معتقدید که به اندازه 2013 خوش شانسیم می بایست با این روند کارنت بشیم.
فکر کنم بخشی از نگرانی شما عزیزان با شروع شدن کلیر گروهی حل بشه. امیدوارم این روند زودتر شروع بشه که خیال همگی راحت بشه.

از ماه بعد من پیش بینی میکنم هر ماه حدود 1000 نفر کارنت بشن (یکماه کمتر و یکماه بیشتر) و حاضرم شرط ببندم زیر 10500 کارنت نهایی نخواهد بود.
اینم یاداوری کنم از 8600 که کیس نامبرهای ایران تموم میشه و از 8500 هم احتمالا کات آف نپال اعلام میشه حدودا 30% کیس نامبر باقی میمونه و اونجا کارنت زیادی صورت میگیره. پس در دو ماه آخر منتظر 3000 کارنتباید باشید که از 11000 که کم کنید میشه حدود 8000 تا برای 10 امین ماه. ماهی 1000 تا متوسط برای 4 ماه آتی میشه 8300 تا که با 8000 تقریبا برابره. و این روند اگر پیش بره خیال همه راحت خواهد بود. (البته این محاسبات نشون میده ماهی نهصد و خورده ای اگر کارنت کنند همه چیز طبق برنامه است)
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط behdadK - 2015-01-10 ساعت 09:35

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان