2015-01-11 ساعت 19:53
(2015-01-11 ساعت 16:47)behdadK نوشته: تا اون پاراگراف دومش صحیحهبهداد جان بچه كه زدن نداره
اما این که شانس قبولی بین همه دنیا به یک نسبت تقسیم شده غلط آی غلطه:دی
در هر منطقه جغرافیایی سهمیه متفاوته به طوری که آفریقا و اروپا سهمیه بیشتر و اسیا و آمریکای جنوبی و اقیانوسیه سهمیه کمتری دارند جالب اینه که شرکت کنندگان هم دقیقا برعکسه یعنی آسیایی ها بیشترین شرکت کننده رو دارند! نتیجه این میشه که آسیایی ها کمترین شانس قبولی رو دارند(1.1 درصد) . اما اینجا پایان کار نیست در آسیا هم هر کشور محدود به 5000 قبولی است و اگر بیشتر بشه بقیه قبولی اعلام نمیشه یعنی درسته که باید شانس هر نفر در آسیا مساوی باشه اما ایرانی ها و نپالی ها به دلیل تعداد زیاد و محدود شدن به 5000 قبولی باز شانس کمتری دارند.
در کل کشور های جهان با توجه به تعداد شرکت کنندگان و سهمیه قبولی منطقه و محدودیت 5000 ویزا ایرانی ها کمترین شانس قبولی رو دارند که حدود 7 دهم درصد برای یکنفره
اما یک اروپایی در یک کشور معمولی حدود 2.5% شاید هم بیشتر شانس داره!
حالا بماند که پارسال با این وضعیت افتضاح تازه به بیش از نصف هم ویزا نرسید و شانس هر ایرانی شد سه دهم درصد !! خلاصه ویزا در پاستون دیدید خودتون رو میتونید یکی از ایرانیان خوش شانس بدونید.
ورودی محاسبات آمار شرکت کنندگان 2012 که آخرین آمار رسمی شرکت کنندگانه هست. حدس بنده این هست شرایط به مرور بدتر هم شده و تعداد شرکت کنندگان ایرانی بیشتر هم شده.

از شوخى بگذريم مرسى از اينكه اينهمه اطلاعات مفيد در اختيار ما ميزارى به نوبه خودم بينهايت سپاسگزارم و خسته نباشى و در تمام مراحل زندگى موفق باشى
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود