2015-01-19 ساعت 12:06
(2015-01-19 ساعت 11:17)farnaz s نوشته: کسی اینجا هست که توی فرم ds260 اون قسمت مربوط به پاسپورت ، Other Travel Document رو انتخاب کرده باشه و به مصاحبه دعوت نشده باشه ؟
آیا باید با kcc مکاتبه کنم و شماره پاسپورتمو بدم؟
من زمانی که فرم رو پر می کردم پاسپورت نداشتم و Other travel doument رو انتخاب کردم و هنوز به مصاحبه دعوت نشدم. (الان پاسپورت دارم ولی درخواست آنلاک ندادم) البته فردا پس فردا منتظر هستم ببینم نامه ام میاد یا نه.
فکر نمی کنم مشکلی باشه. چون به عنوان یه انتخاب گذاشته بود.
کیس نامبر: 2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی
شیراز:
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی

شیراز: