2015-01-20 ساعت 19:11
(2015-01-20 ساعت 19:09)Aghaman نوشته:(2015-01-20 ساعت 19:00)mfte.teacher نوشته:(2015-01-20 ساعت 18:13)ajab1 نوشته: [quote='ریحانا' pid='574639' dateline='1421755116']دوست عزیز و دوست داشتنی این رو بدون این مسائل که شما میپرسید و بقیه ی مسائل ریز دیگر رو نه من و نه هیچ فرد دیگری نمیدونه جز کی سی سی و جواب های ما افراد چیزی جز اینکه به نگرانی بیفزاید و یا اینکه الکی خوشحالتون کنه الان و اونوقت نامه اتون دیر بیاد و دلهره بخواد عصابتون رو داغون کنه چیز دیگری براتون ارمغان نداره، اطلاعات دوستان در حد تجربیاتی است که از سالیانه پیش دارند و نه در مورد مسائل اداری ، این رو نه به شما بلکه به بقیه دوستان هم هستم، و به خدا نمیخوام توهین کنم فقط میخوام بهتون کمک کنم که با این قضیه طوری دیگه رفتار کنید و بذارید مسیرش رو جلو بره هر طوری که هست چون باور کنید هیچ کسی هیچی از مسائل اداری سفارت و کی سی سی نمیدونه و همه این حرف ها حدس و گمان و بی پایه و اساس است، ببخشید و عذر خواهی میکنم و تاکید میکنم من مسائل اداری رو گفتم و نه تجربیات دوستان گلم در مسائل دیگر لاتاری
معلوم شده که آنلاک کردن بر دریافت نامه دوم اثرگذاره آیا در نامبرهای بالاتر مثل نامبر من هم باعث تاخیر در دریافت نامه دوم میشه ؟ و یا الان فرم 260 اکثر افراد چه کارنت شده و چه کارنت نشده در حال بررسی همزمان هستند؟
خود بنده شب 19 می که فرم ها باز شد پر کردم و فرستادم و آنلاک هم نکردم و 12 روز هست که کارنت شدم و هنوز نامه ی دومم نیومده پس یعنی هیچ چیزی ما نمیدونیم و معلوم نیست چه طوریه بررسی ها و کار های اداریشون
فداتون
آنلاک کردن در هر حالتی باعث تغییر و تاخیر در زمان دریافت نامه دوم می شود.
سلام دوست من
اگر کیس نامبر شما AS34XX باشد که باید بیش از 12 روز قبل کارنت شده باشید !!!
نه اون مطلب مال دوستمان ajab1 هست كه ٤xxx هستن
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود