کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-01-22 ساعت 12:20)varchandi نوشته:  
(2015-01-22 ساعت 11:40)behdadK نوشته:  
(2015-01-22 ساعت 10:37)varchandi نوشته:  
(2015-01-22 ساعت 10:14)behdadK نوشته:  تو فروم ایمیگریشن یه اروپایی که 17 آگوست فرم پر کرده بوده زنگ زده KCC که "بهش گفتن فعلا پروسه زمان دهی تموم نشده و دارن با سفارت ها صحبت میکنن تعداد بیشتری مصاحبه شونده بگیرند که اون 17 آگوستیه هم تاریخ مصاحبه داشته باشه البته در آخر بهش گفتن که هیچ قولی نمیدن".
حالا تحلیل اینکه خبر خوبی است یا خبر بدی و آیا میشه به سه سفارت ما هم تعمیمش داد با شما

سلام آقا بهداد
این چیزی که فرمودین یعنی چی؟
یعنی دیگه امیدوار نباشیم؟

عرض کردم قربان تحلیلش با شما. من معنیش رو نمیدونم مثبت هست یا منفیWink

من که مثبت فکر می کنم
البته نمی خوام خیلی دل ببندم دارم به زندگیم ادامه میدم
ولی تحلیل شما درست برعکس من بود
ممنونم ازتون
قربان مجددا عرض میکنم بنده نتیجه گیری و تحلیلی نداشتم چون نمیتوانستم تصمیم بگیرم! تنها به این دلیل که پستی در ایمیگریشن دیدم که احساس کردم بعضی ها ممکنه به دردشون بخوره، منتقل کردم. حالا اگر شما از نوشته بدون تحلیل بنده نتیجه ای گرفتید و خلافش تحلیل کردید با خود شماست! مجدد تاکید میکنم قصد و وظیفه بنده انتقال بدون داوری پست از فروم ایمیگریشن بود.
امیدوارم موفق باشید و تحلیل شما صحیح باشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: varchandi ، elmira behdad ، t_arian_n ، HERMES7 ، bahar101

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط behdadK - 2015-01-22 ساعت 12:33
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان