(2015-02-02 ساعت 13:47)jolie نوشته:شماره خانم ملیکا :(2015-02-02 ساعت 01:26)ehsan6114 نوشته:(2015-02-01 ساعت 14:32)jolie نوشته:یه وب سایت هستش که واسه سفارت ابوظبی لینکش رو میذارم البته الان که کیس نامبر رو وارد کنید No information میزنه تا روزی که مصاحبه برید و از فرداش وضعیت کیس رو با وارد کردن کیس نامبر میتونید ببینید .یه وب سایت هم هستceac که لینک اونم میذارم واست اونجا رو الان چک کنی تاریخ آپدیت های کیس رو میزنه و اینکه الان احتمالا وضعیت شما رو ready زدن یعنی اینکه آماده مصاحبه هستین .دوست عزیز بازم تاکید میکنم قسمت spam ایمیل خودتون و نامزدتون رو چک کنین اگه پیدا نکردید و از کیس گرفتن نامبرتون هم 10 روز میگذره حتما تاریخ مصاحبه رو از nvc بگیرین سفارت تلفن رو اصلا جواب نمیده ایمیل هم به ندرت پاسخ میدن .(2015-02-01 ساعت 02:33)ehsan6114 نوشته:(2015-01-31 ساعت 00:17)jolie نوشته: خيلي ممنون از راهنماييتون ، حتما به نامزدم مي گم كه زنگ بزنه ، مصاحبه چطوري بود سخت بود ؟ خيلي استرس دارم انشالا هر چه زودتر كلير مي شيداسترس واسه چی اصلا نگران نباشید خیلی ساده به سوالایی که ازتون میکنن جواب بدین هیچ چیز خاصی نمیپرسن که خارج از ماجرای کیس شما باشه فکر کنین که واسه دوستتون ماجرای آشنایی با نامزدتون و اتفاق هایی که افتاد رو تعریف میکنین فقط دقت کنین که نیاز به آب و تاب دادن و جزییات خیلی ریز نیست احساساتی نشین چیزی هم از خودتون اضافه نکنین فقط و فقط خونسرد به سوالایی که ازتون میشه مستقیما پاسخ بدین ،موفق باشید .
مرسي از راهنماييتون ، شما مي دونيد اين كيس نامبر كه دادن كجا بايد چك كنيم چون شماره كيس نامبر تلفني گفتن ولي نگفتن كه كجا بايد چك كنيم هيچ ايميلي هم نرسيده نامزدم به nvc زنگ مي زنه مي گن كه مدارك فرستادن سفارت به سفارت هم كه زنگ مي زنه كسي جواب نميده شما به چه شماره اي تماس گرفتين چون بهشون ميل هم زده جواب نمي دن
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
www.abudhabiivo.net
خيلي خيلي ممنون از راهنمايي مفيدتان خيلي كمك كرد و امروز من وقت مصاحبه فهميدم مي شه لطف كنين شماره خانم مليكا رو اگه دارين براي من مسيج كنين واقعا موندم كه بايد چيكار كنم و چند روز بايد بمونم و اگه به من همون موقع ويزا بدن چند روز بايد بمونم چون دقيقا وقتم افتاده تو عيد
8634 738 55 00971
9083 788 56 00971